Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valakinek nincs kedve privátba...

Valakinek nincs kedve privátba beszélgetni az itteni csajokról, hogy átverték át, mi sikerült neki innen, esetleg valakivel megismerkedett normálisabban stb?26/F

Figyelt kérdés
okt. 4. 20:32
1 2
 11/13 anonim válasza:

#10: Igen, sajnos sok mindenben igazad van. (Mondjuk szerintem a "láthatatlan" nőknek is sokszor hatalmasak az igényeik, illetve csak a férfiak lehetnek a hibásak, mert őket nem veszik észre, bezzeg a cicababákat...) Én azért jobban kihegyezném azt, hogy sokszor még az átlagos nők is irreális elvárásokat támasztanak, és valami királykisasszonynak képzelik magukat. Az átlagos férfi ma már rég nem azt jelenti, mint 10-15-20 éve, hanem a jóképű, szálkásra gyűrt, tehetős menő csávót, aki természetesen alanyi jogon jár még a legcsúnyább nőnek is. Társkeresőkön sok átlagos lányt, nőt szíveztem meg, köztük olyanokat is, akik 30-asként már durván szarkalábasak voltak, vagy nem voltak topmodellek, nem voltak gyönyörűek, de szerinted hány jelölt vissza engem? Pedig nem vagyok ronda, sem buta.

Tény, hogy nagyon beszűkültek az ismerkedési lehetőségek, sem közösségek nincsenek, sem olyan helyek, ahol ismerkedni lehetne. Aki nem jár bulikba, fesztiválokra, vagy nem nagyvárosban lakik, az kb. eláshatja magát. Szerintem a legtöbb nő luxusutazásokat, drága éttermeket szeret, esetleg körmöztet vagy tetováltat, időnként elmegy bulizni, és nagyjából ennyi hobbijuk van. Nincs az, mint régen, hogy voltak ifjúsági klubok, táborok, faluhelyen bálok, mondjuk az is igaz, hogy vidékről sokszor menekülnek is a fiatalok a nagyvárosokba. A munkahelyi ismerkedés is csak akkor működik, ha elegen vagytok ehhez. Én olyan munkahelyen vagyok, ahol összesen négyen dolgozunk, abból ketten férfiak, a maradék két nő pedig idősebb és házas. Kisvárosban van a munkahelyen, és falun élek. Ebből ki is tudod következtetni, hogy mennyi esélyem van ismerkedni. A fb néha felhoz lehetséges ismerősként falubeli csajokat, de mivel kb. 10 évvel fiatalabbak, és korábban máshonnan költöztek be a családjukkal, így nem ismerem őket, szóval ez a lehetőség is kilőve. Maradna a társkeresőzés, netes beszélgetés, de az sem működőképes. És ezzel a kör be is zárult.

okt. 6. 19:59
 12/13 anonim válasza:

11:

" Aki nem jár bulikba, fesztiválokra, vagy nem nagyvárosban lakik, az kb. eláshatja magát."

Azért nem említettem a szórakozóhelyeket, mert nekem még senkit sem sikerült innen megismernem, akit jómagam vonzónak találtam. Már eleve nem is egyedül megy ide a szingli nők 90%-ka. Megmondom őszintén, már én se azért megyek ilyen helyekre, hogy csajozzak, a haverom szokott, de ő általában ilyen 18-20 év körüli csajokat próbálja felszedni. Mivel hogy hangos zene van, ittas állapotban van és a csaj mellett ott van a barátnője is, gondolhatod mennyi sikere van.

"Szerintem a legtöbb nő luxusutazásokat, drága éttermeket szeret, esetleg körmöztet vagy tetováltat, időnként elmegy bulizni, és nagyjából ennyi hobbijuk van."

Igazából a fiatalabb generációra jellemző, hogy luxusélmények érdeklik már őket, mert úgy vannak vele, úgy se lesz saját ház, kocsi stb, nem gondolnak a jövőre.

"Mondjuk szerintem a "láthatatlan" nőknek is sokszor hatalmasak az igényeik, illetve csak a férfiak lehetnek a hibásak, mert őket nem veszik észre, bezzeg a cicababákat.."

Én azért nem értek teljesen egyet, ismerkedtem olyan nőkkel, akik pl kövérek és saját bevallásuk szerint 1-2 "kövérimádó pali" környékezi legtöbbször meg őket többnyire és kb ennyi volt. Vagy akkor nagyon vékonyka, nincsen nagyon mit fogni rajta és az arca sem szép, aztán meg max szexre kell, de legtöbbször még arra sem. Nem gondolnám, hogy nagyok voltak az igényeik, én meg nem nagyon tudtam magamat rávenni, hogy legyen köztünk több, mert egész egyszerűen annyira nem tetszettek és messze is voltak, hogy inkább mondtam legyünk csak barátok. Volt is olyan randim, ahol másmilyen volt a csaj mint a képeken és egyrészt csalódtam, másrészt egyszerűen annyira nem tetszett a csaj, hogy még akkor sem tudtam rávenni magamat, hogy legyen több, amikor simán lehetett volna, pedig egyértelmű jeleket adott nekem.

okt. 6. 20:26
 13/13 anonim válasza:

"Igazából a fiatalabb generációra jellemző, hogy luxusélmények érdeklik már őket, mert úgy vannak vele, úgy se lesz saját ház, kocsi stb, nem gondolnak a jövőre."

Rájuk ez halmozottan igaz lesz, valóban. És pontosan azért is amit mondtál, illetve generációs változás is, élmény alapú értékrend. Szóval alapvetően egyetértek veled, csak egyetlen dolgot szeretnék még hozzátenni, egyfajta pontosításként. Szóval a fiatalabb generációra ez nagyon igaz, de a többi generációra is igaz már, mert ugyanúgy megfertőzte őket. Ez egy trend, hasonló mint a divatnál, ahol végső soron egymást majmolja a sok ember. Manapság nemhogy trendinek, de talán már embernek se számítasz, ha nem posztolsz a közösségi oldaladon időről időre egzotikus nyaralási fotókat. Lehetőleg nyugágyból láblógatva, borospohárral, vagy trendi kerthelységes kajafotóval. Szórakozóhelyek szintúgy, sokan már nem az élményért járnak hanem hogy lehessen mutogatni a közösségi oldalon. És szintén nem csak a fiatalokat, mivel trend, az összes többi nőre is kihatott ez az egész. 30-40 de még 50-eseknél is látom, holott korábban nem volt ennyire hangsúlyos ez a jelenség. És főleg nem volt ennyire általános, és tucat, meg elvárt, mint manapság.

okt. 6. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!