Valakinek nincs kedve privátba beszélgetni az itteni csajokról, hogy átverték át, mi sikerült neki innen, esetleg valakivel megismerkedett normálisabban stb?26/F
Hosszasan tudnék mesélni az itteni nőkről, mert a tartós kapcsolatot leszámítva mindenre voltak már innen partnereim.(fétisek,bdsm,támogatásos,sima szex).
Viszont semmi értelmét nem látom annak ,hogy privátban beszélgessek erről egy másik faszival. Ha nyíltan osztaná meg mindenki a véleményét, annak lenne értelme, mert tanulhatnánk egymás sztoriaiból.
Úgyhogy legyen elég annyi, hogy katasztrofálisak az itteni nők. Életem legnagyobb r.bancát is itt ismertem meg, és még 18 sem volt!
ugyhogy volt csaj aki megadta a nevet meg fb jet de okadek volt aaaaaa nagyon csunya
elozo voltam
9: Mivel a neten szinte végtelen választék van, hacsak nem olyan nőről van szó, aki láthatatlan valami miatt, mindig úgy fogja érezni, hogy tud ő ennél jobbat is szerezni, mivel te csak egy vagy a sok közül.
Mivel már aligha beszélhetünk közösségekről az iskolán kívül, így hatványozottan nehezebb az ismerkedés egy átlagos férfi számára, mivel a külső az egyik legfontosabb ha teljesen ismeretlenül akarsz felszedni valakit. Ha van lehetőséged megismerni valakinek a valakijét/ismerősét vagy megvan hozzá a közeg, ahol letudod nyűgözni a nőt valamilyen formában, akkor már sokkalta könnyebb dolgod van, kivéve hogy sokszor sem a közeg nincsen meg, az emberek meg valamiért nem igazán törődnek ezzel a gesztussal, hogy hé ez xy, pedig az is sokat számítana.
Én tökre nem azt látom, hogy a kérdező korabeli nőknek lenne amúgy ilyen, meg olyan szabadidős hobbija, amiket emberek között lehet csinálni, olyat meg pláne nem tapasztaltam, hogy egy nőt nekem bemutattak volna. Esetleg ha van olyan munkahelyed, ahol a főnök veszi a fáradságot, hogy bemutasson egyenként mindenkinek, mert nyilván magad is odamehetsz, de az csak akkor működik, ha nyilvánvaló, hogy kinek is kellene bemutatkoznod.
Sokszor ez egy kicsit olyan érzés, mintha versenyt futnál az idővel, mert amint belépsz a felnőttek világába, átlag Józsiként sokszor láthatatlan vagy, megáll az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!