Nagyfokú rövidlátó nők! Van kedvetek beszélgetni?
Értelmiségi megjelenésű nők tetszenek, és Te ezért nagyfokú rövidlátót keresel?Miért is?A szemüveg teszi értelmiségi megjelenésűvé? Manapság bárki vehet simán dioptrianélküli szemüveget és máris "értelmiségi" megjelenése lesz.
Vannak nagyfokú rövidlátó ismerőseim, sőt, én magam is az vagyok (nő). Kontaktlencsét hordok, nem divatból, kizárólag ezzel tudják korrigálni a látásom. Van nagyfokú rövidlátó barátnőm, aki az egyik szemére aliglátó, a másikra kontaktlencsével valamennyire lát. Nem talál munkát, a látóknak ajánlott munkákat nem tudja végezni, és mivel nem vak, fokozatosan romlott a látása, a végzettségével se talál már megfelelő, végezhető munkát. És vannak vak ismerőseim akik születésüktől fogva vakok, eleve így tanultak szakmát/szereztek diplomát, és vakként találtak állást. Te a nagyfokú rövidlátást számodra vonzó tulajdonságként említed. Nem tudom találkoztál-e már nagyfokú rövidlátó lánnyal/nővel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!