Noname2007 kérdése:
Segítségre lenne szükségem !!Szeretnék megtalálni valakitTudom ennyi alapján nehéz .De :?
Figyelt kérdés
De :Pesten él és ott is dolgozik valahol a Duna közelében egy épületben .Rövid,barna hajú srac .Az anyukája elhunyt.Az egyik karján a vállától lefelé egy tetko van.Nyilvan ez nem a legfontosabb,de van egy kocsija ami vagy Audi vagy BMW. Motorozik éssedoo-s képe Isvan kint instánUi:azért szeretnem megtalálni mert nehéz élete van és segíteni szeretnék nekiszept. 26. 20:46
1/16 anonim válasza:
És még azt elfelejtettem írni, ho6hy miután segítettem neki, szeretnék vele boldogan élni, míg meg nem halunk. Meg nem ártana, ha jól kikormolna, mert nagyon be vagyok nedvesedve tőle!
szept. 26. 21:02
2/16 anonim válasza:
Rövid, barna hajú, tetkós srác, aki Pesten él és ott is dolgozik a Duna közelében egy épületben. Ha ez alapján nem találod meg, hát nem tudom hogy lehetne...
szept. 26. 21:16
3/16 anonim válasza:
Ezzel a leírással annyira megnehezítetted a helyzetünket, szerintem ezek annyira egyedi jellemzők kombinációja, hogy kötve hiszem, hogy akár egyetlen ilyen ember is élne Pesten.
szept. 26. 21:20
4/16 anonim válasza:
Mi az az éssedoo?
szept. 26. 21:34
5/16 anonim válasza:
Instán ha van kint róla kép, miért nem írsz rá ott? Vagy kérdezed meg, mi a gyász a neve?
szept. 26. 23:15
6/16 anonim válasza:
Nekem se egyszerűbb az életem, mégse akar megtalálni senki.
szept. 26. 23:16
7/16 Awatpr0 válasza:
Van egy Pesten láttalak nevű facebook csoport. Írd be oda a kérdést hátha.
szept. 26. 23:34
8/16 anonim válasza:
Szia , én vagyok az. Privátban küldöm a szamlaszamom
szept. 27. 06:08
9/16 A kérdező kommentje:
8/8-as :ja persze xd
szept. 27. 16:22
10/16 A kérdező kommentje:
4/9 nek: az jetski
szept. 27. 19:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!