Noname2007 kérdése:
Segítségre lenne szükségem !!Szeretnék megtalálni valakitTudom ennyi alapján nehéz .De :?
Figyelt kérdés
De :Pesten él és ott is dolgozik valahol a Duna közelében egy épületben .Rövid,barna hajú srac .Az anyukája elhunyt.Az egyik karján a vállától lefelé egy tetko van.Nyilvan ez nem a legfontosabb,de van egy kocsija ami vagy Audi vagy BMW. Motorozik éssedoo-s képe Isvan kint instánUi:azért szeretnem megtalálni mert nehéz élete van és segíteni szeretnék nekiszept. 26. 20:46
11/16 anonim válasza:
Rajtam is segiteni kellene kerdezo :/ Nehez az eletem. 37/f Nincs tetkom !
szept. 28. 05:54
12/16 anonim válasza:
Nekem van egy horogkereszt a makkomon kérdező!
Sérült ember vagyok! Segítségre szorulok! Segítenél?
szept. 28. 09:38
13/16 anonim válasza:
En segítek, szívesen levágott azt a makkot.
szept. 28. 09:43
14/16 A kérdező kommentje:
Fejlemény:liderul hogy az alleeban dolgozik(még nem100%
okt. 6. 14:57
15/16 A kérdező kommentje:
Kiderult*
okt. 6. 14:58
16/16 anonim válasza:
Hajrá!
Ha megtaláltad, majd pucsíts be neki, így rögtön világos lesz a számára, hogy segíteni akarsz neki és meg akarod menteni, a jó irányba akarod terelni.
És nagyon hálás lesz érte! Ő az egyetlen aki képes megszűntetni a nunid tájékán tapasztalható bizsergő érzést! Egymásnak vagytok teremtve, a sors akarta így!
okt. 6. 19:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!