Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Miért ennyire vonzóak a...

Miért ennyire vonzóak a koreai, ázsiai férfiak?

Figyelt kérdés
Sziasztok, nagyon szeretem a koreai, ázsiai filmeket-sorozatokat és annyira vonzóak benne a férfiak hogy az elképesztő. Pesten is szoktam látni nagyon jóképű fiúkat. Ha van itt koreai illetve ázsiai kommenteljen. Szívesen beszélgetnék. :) Annyira kedves embereknek tűnnek!

szept. 25. 00:18
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
20, Micsoda intellektuális mélység, gratulálok! Értem már, miért kell neked ilyen kommentekben keresni az önbizalom-löketet. Bár a kritikád szórakoztató, de ahelyett, hogy másokat minősítesz, inkább a saját önértékeléseden kellenne dolgoznod.
okt. 10. 20:20
 22/26 anonim válasza:
#21 Wow ezt most kaptam, na menj keres magadnak egy pasit aki félholtra ver, annál férfiasabb nincs is. Arról meg nem én tehetek, hogy a hozzád hasonlók felérnek egy trash valóságshow-val ;)
okt. 10. 20:58
 23/26 anonim válasza:
22, Látom, a képzelőerőd messze szárnyal… kár, hogy csak ilyen mérgező irányba tudod használni. Az ilyen szintű feltételezés rólad mond többet, nem rólam.
okt. 11. 15:21
 24/26 Miumi válasza:
Mindenki a színészekkel jön, nekem meg pont inkább az "átlag" emberek tetszenek- természetesen, vakolat nélkül- akik nem úgy néznek ki, mint egy hideg élettelen porcelánbaba, és megvannak a szép eredeti vonásaik, bōrszínük stb.💕
nov. 13. 23:41
 25/26 Miumi válasza:
*nulla plasztikával
nov. 13. 23:41
 26/26 Miumi válasza:
Vietnámiak, filippínók - akik természetesek- pont, hogy nagyon szoktak tetszeni. 💞 Sokan csak a szupermodellek után vágyakoznak, nem is értem.
nov. 13. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!