Miért ennyire vonzóak a koreai, ázsiai férfiak?
Figyelt kérdés
Sziasztok, nagyon szeretem a koreai, ázsiai filmeket-sorozatokat és annyira vonzóak benne a férfiak hogy az elképesztő. Pesten is szoktam látni nagyon jóképű fiúkat. Ha van itt koreai illetve ázsiai kommenteljen. Szívesen beszélgetnék. :) Annyira kedves embereknek tűnnek!szept. 25. 00:18
1/26 Awatpr0 válasza:
Azért, mert te europai vagy, és az ázsiai férfiak itt kisebbségben vannak. Nagy sikered lenne Ázsiában:D
Nekem is nagyon bejönnek az ázsiai nők, életem legszebb nyaralása lesz ha eljutok Ázsiába😍
szept. 25. 00:30
2/26 anonim válasza:
Én nem sok jóképű férfias ázsiait láttam. Vannak nálunk filippínók, kínaiak, vietnámiak, japánok, koreaiak. Egyik rondább, mint a másik. A legtöbb koreairól meg el sem lehet dönteni mi a neme.
szept. 25. 02:12
3/26 anonim válasza:
Van róla fogalmad mennyi kozmetikai beavatkozáson vannak túl a koreai színészek? A saját anyjuk nem ismerne rájuk. A műtétek nélküli valóság rohadtul más, de hiába mondom, úgyse voltál még Ázsiában.
szept. 25. 02:32
4/26 anonim válasza:
Kár volt annyit költeniük kozmetikára. Meleg felvonulásra valók, ahogy kinéznek. Van egy csomó koreai a munkahelyemen. Semmi pénzért nem jönnék össze velük, nemcsak a külsejét, hanem a viselkedésük miatt sem
szept. 25. 02:54
5/26 anonim válasza:
Hat a színészek nyilván a szépek basszus :D
Ázsia is tele van ronda férfiakkal
szept. 25. 03:13
6/26 anonim válasza:
Egyáltalán nem azok.
szept. 25. 08:22
7/26 anonim válasza:
A kérdező még nem volt Ázsiában.
szept. 25. 08:28
8/26 anonim válasza:
Nem tudom, rám mindig úgy néznek, mintha csináltam volna valami rosszat. Gyanús vagyok nekik valamiért. 😑
szept. 25. 08:40
9/26 A kérdező kommentje:
A Koreai színészek pl (Kong Ju, Byeon Woo Seok, Kim Jung-Hyun) annyira helyes férfiak! Koreában nem így néznek ki a pasik?
szept. 25. 12:35
10/26 anonim válasza:
9-es
Mivel Ők színészek, ezért biztosan előnyösebben néznek is ki, mint az átlag koreai férfiak.
Elég megnézni a többi nem koreai médiát, mindig a szép emberek vannak megjelenítve.
Summázva a mondanivalóm, akiket látsz a műsorokban, Ők kb. mindenkinek helyesek vagy legalábbis nem csúnyák.
szept. 25. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!