Barátkozáskor hogy viseled, ha a másik fél nem annyi éves (idősebb), ahánynak írta elsőre magát?
Dehogy csak barátkozni akar, remélem nem hiszed el!!!!
Meg akar dugni!!!!
Nekem olyan barátkozás volt (fiú vagyok), hogy amerikai fórum oldalon egy kérdés alatti válaszom után egy másik fiú rám írt, aztán beszélgettünk vagy 2 napig.
Akkor 22 voltam, ő meg 13 (ezt mondta), illetve azt hittem, mert valahogy kiderítettem a fórum oldalon, hogy ő valójában 55-60 éves. Akkor ez most wtf? Mikor szóvá tettem, eltűnt.
Azért ilyenkor ez visszataszító. Miért hazudott? Vajon mit akarhatott?
Mert azért az nem furcsa, ha öregember kisgyerekkel barátkozik. De ha direkt hazudik, az már gyanús.
Elképesztő, hogyxegy 48 éves faszi ráír egy 21 éves nőre, mert szex-et akar.
Főleg a gyakorin.
Hallatlan...
:D
40 feletti nő vagyok.
Aki hazudik ilyen alapvető dologban, depláne ekkorát, azzal nincs dolgom.
A barátság is őszinteségen, bizalmon kellene, hogy alapuljon.
Ne legyen lelkiismeretfurdalásod, add ki az útját, beteg ember, aki 20 évet képes letagadni a korából, értelmetlen, baromság.
…és hidd el, ha ebben hazudott ekkorát és le tudja erőltetni rajtad, mert jááájjj úgyse beszélgettél volna veleeemmm” (na és? Jogod van nem apád korabeliekkel!), az majd mást is ilyen “diszkréten” fog erőltetni, mert úgyis hagyod magad… ááá csak megölel baráti szívjóságból, ááá csak kicsit kapd be a végét… hát fujj tényleg.
Két dolgot jegyezz meg és ez alapján értékeld ezt a hulladék hazudozót:
- jogod van a valós tények birtokában dönteni, kivel beszélgetsz, találkozol stb. Ha hazudott és azzal bagatellizálja, hogy te úgyse szóltál volna hozzá, az egy szemétláda, rád keni a saját hazugságát, plusz ne felejtsd el, szembesítsd vele: tőled ezzel pont a döntéshez való szabad jogodat vette el önhatalmúlag. Kinek kell ilyen alak az életébe?
- a barátság bizalom. Ízlelgesd a szót.
Volt egy érdekes sztorim pár évvel ezelőttről. Egy értelmes férfivel kezdtem itt beszélgetni, én már az első levélben megírtam korom, lakhelyem is.
És nemsokára küldtem képet is.
Ő a korát nem írta, sem a lakhelyét. Az első képen amit küldött, egy frissen diplomázott férfi volt látható, az egyetem előtt. Később a képeken egyre öregedett és a végén egy negyvenes évei közepén járó, legalább 120 kilós őszes alak szerepelt. És valahogy azt is elfelejtette megírni, hogy hosszabb kórházi kezelés után van, mert daganatos beteg.
De a korát és a lakóhelyét végig titkolta, és nagyon megsértődött,amikor zártam az egészet. Engem vádolt azzal,hogy érdekből ismerkedem,mert rá mint emberre, mint lélekre nem vagyok kíváncsi.
Ha valaki kamus, titkolózik, az nagy red flag. Lehet még rosszabb volt a helyzet, csak azt nem írta már meg. Nekem az jött le, hogy öregségére nem akar egyedül maradni betegen, hanem "lelki vigaszt " keres.
És hány ilyen lehet...?!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!