Barátkozáskor hogy viseled, ha a másik fél nem annyi éves (idősebb), ahánynak írta elsőre magát?
Az a baj, hogy nagyon rá vannak feküdve a korra az emberek, már szóba se állnak a másikkal, ha pár évvel idősebb/fiatalabb. Pedig nem tehet róla az ember, hogy mikor született, nem mi döntjük el, barátkozásnál, beszélgetésnél abszolút jelentéktelen.
Az én taktikám az, hogy egyszerűen nem mondom el, terelem róla a témát, vagy frappánsan válaszolok, például úgy, hogy "nem ebben az évszázadban születtem". Így nem is hazudok, de nem is mondok konkrét számot. Vannak akik ezek után is firtatják, azokkal megszakítom a beszélgetést, de van akit 5 éve ismerek, igaz ritkán, de személyesen is találkozunk, de nem tudja a pontos számot, nem is érdekli. Ha már kialakult egy jó barátság, utána ha meg is tudja, már általában nem szakad meg. De igyekszem leplezni ameddig csak lehet.
Van olyan szituáció, hogy szemet hunynék felette, bár utána kérdéses lenne a bizalmam felé.
Viszont kérdező, esetedben én megszakítanám vele a kapcsolatot, szerintem egyértelmű mik a szándékai. Egy lassan 50 éves pasas nem akar 20 éves lánykákkal barátkozni. Mást akar. Undorító.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!