Hogyan tudnék ismét lányokkal barátkozni?
Figyelt kérdés
Tavaly volt néhány lány barátom akik főleg úgy kerültek velem ismeretségbe,hogy a barátnőm,vagyis a párom barátai voltak.
Én jóba voltam velük de még nyár elején én és a barátnőm szakítottunk. Ők nyilván már úgy tesznek mintha ellenség lennék (pedig amúgy békében váltunk el)
Szeretnék újra barátságba kerülni lányokkal de nemtudom hogyan. Iskolába járok. Semmi mögöttes cél nincs abba,hogy lányokkal is akarok barátkozni, nem keresek új párkapcsolatot. Tényleg csak barátkozni szeretnék, extrák nélkül
szept. 13. 17:47
1/3 anonim válasza:
Ugyanúgy és ugyanott, ahol fiúkkal is.
szept. 13. 17:56
2/3 anonim válasza:
kár hogy exrák nélkül.nekem így nem izgi az ismizés.
szept. 14. 14:39
3/3 TENGEERPICI válasza:
Házi nyúlra nem lövünk. Az embert az különbözteti meg az állattól hogy tud uralkodni az ösztönein. Csak aszóltam. TENGERPICI 2024.09.16.
szept. 16. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!