Tök szép csajok ülnek a móló körül,most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Itt vagyok lent Zamárdiban és legalább 70 fiatal csaj, gimisek vagy mittom én itt ülnek a móló körül.Van köztük külföldi is.Horgásznak, esznek, piknikeznek a sötétben és nevetgélnek össze-vissza.Van egy nagy kempingasztal amin van csirke és libacomb.Ezer éve nem ettem.Biciklivel vagyok és majdnem sikerült körülkerekeznem a déli partot mikor 10 órakkor felülten a cangámra.Viszont nemrég érkeztem ide és egy fillérem sincs és nincs már nyitva semmi. Itt ülök egyedül legalább 120m távolságba tőlük egy nyamvadt bokorban és várok, eközben olyan éhes vagyok mint a farkas.Hogy fordulhatok hozzájuk,hogy hátha adnak egy kis kajcsit? Mit mondjak nekik.70 csaj, tök egyedül vagyok, csak az autókat hallom menni a partközelben.Haza nem merek menni mert összevesztem apámmal a suli miatt,mert ő nem akarja hogy magammal vigyem a telefont.Mit tegyek itt,mit csináljak.Olyan ciki ez az egész :(szept. 2. 00:01
11/12 anonim válasza:
Biztos 70? Megszámoltad mind?
szept. 2. 15:52
12/12 anonim válasza:
Hát hogy miért robbantanának bombát, fogalmam csincs, talán el ment az eszük vagy meg sem jött nekik, fogalmam sincs. És hogy kik? Gondolom emberek, mivel egy állat nem képes ilyenre 🤷♀️
szept. 27. 06:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!