Tök szép csajok ülnek a móló körül,most mit tegyek?
Reggel 10 óta úton vagyok,mit tegyek,valaki segítsen ha lehet :((
Köszönöm
Huh:D ez tényleg elég ciki helyzet főleg ha ilyen sokan vannak te meg csk egyedül vagy.Menj oda csak nem fognak kicikizni és a tóba lökni.
De egyáltalán már az is fura mi fészkes f2aszt keresnek ezek ennyien Zamárdiban,mikor holnap kezdődik az iskola.Mi van itt tényleg nem értem.Sztárjkolnap a diákok is nemcsak a tanárok? Szerintem menj oda,mert ha úgy érzed hogy nemsokára kidobod a taccsot akkor ne várd meg még rosszul leszel, elesel a bringával.Ne várd meg még elvisz a mentő.Szóval szerintem menj és finoman próbálj tőlük valami ennivalót kérni.Nem tudok mást javasolni
2
Lehet egyetemet kezdők, mostanában vannak a gólya táborok
De amúgy elég kamu szaga van a kérdésnek..
Tényleg brutális ami van tegnap előtt óta.
Most vagy megkattant a világ,vagy éppen most jött meg az emberek esze?
Nemtom ezt hová tenni mit fosnak egyesek ennyire az iskolától
Soha nem volt ilyen cécó körülötte. Én is voltam diák 28 évvel ezelőtt de amit ma egyesek megengednek maguknak az már több mint sok.
Erről a kormány és a média is egyaránt tehet hogy ilyen zűrzavar alakult ki az országban és nem tudja a jobb kéz mit csinál a bal.
Hülyére vesznek mindenkit.Tanárt, diákot, az egész társadalmat beleértve egyaránt.Bele sem merek gondolni mi lesz itt 6-8 óra múlva, ha már most tiszta őrület van.Nem hiszem hogy emögött egyedül csak a hőségriadó van.Mindegy majd később megtudjuk mi a helyzet
Az én ismerőseim is tisztára megőrültek.Hónapok óta csak húzzák az igát és semmire sem kaphatóak.Mikor én hetekkel ezelőtt le akartam ülni velük egy kicsit sörözni,senki nem ért rá.Amikor mondtam hogy menjünk le a Velencei tóra,senki nem akart eljönni velem horgászni, arra hivatkozva hogy ők dolgoznak és fáradtak és semmire rá nem érnek. Most őszintén mindenki teljesen meghülyült ebben az országban?? Hová hajtanak az emberek ilyen potom pénzekért.Nyugattól még mindig úgy elvagyunk maradva mint a fing.Tényleg nem értem ezt az egészet.😡
mi van 8-as lenyelted a papagájt ??
miről beszélsz,milyen iskola ??
örülhetsz ha beérsz a munkába vagy egy migráns g e c i beléd nem bassyaa a kést útközben.Tele van rendőrökkel az egész Nyugati Pu, sőt továbbmegyek az egész város a pénzügyőrökkel, civil ruhás katonákkal és informátorokkal.Terrorveszély van egész Európában.
Mit gondoltok mitől fosnak ennyien a holnapi munkakezdéstől és az iskolakezdéstől???? Nem a hőség az egyetlen tényező!!!!!
Csoda ha nem robbantanak bombát a belvárosban vbazzdmeg.
Ti tisztára elmebetegek vagytok?????
Ennyi bokrétás k ö cs ö g és megtévedt marhát még életemben nem láttam☹︎
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!