Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Olyan barátokat keresek, akik...

Olyan barátokat keresek, akik hozzám hasonlóan szeretik az irodalmat, a művészeteket, a történelmet. Lenne itt valaki, aki szívesen beszélget ezekről?

Figyelt kérdés

Vannak barátaim, akikkel a sport köt össze minket, vannak akikkel a zene, vagy a természet szeretete. Viszont nincs olyan, akivel mondjuk el tudnék járni múzeumba, vagy egy könyvről tudnék mélyre hatóbban beszélni.

Van néhány facebook csoport, amiben bent vagyok, de sajnos hamar rájöttem, hogy nem igazán tart tovább a beszélgetés ott, mint hogy kitesz valaki valamit, de nincs kivesézve.

Szóval nagyon szívesen beszélgetnék olyanokkal, akik velem hasonlóan szeretnek verset, könyvet olvasni, múzeumba járni, esetleg nem zárkóznak el a színházi világtól.

aug. 11. 14:59
1 2
 1/11 anonim válasza:
Becsülöm a szándékot és kezdeményezést is. Mai világban sok ilyen kellene,mert az emberek nagyon elvadulnak a sok technikai kütyütől és lassan értelmesen beszélni sem tudnak ...
aug. 11. 16:45
 2/11 anonim válasza:

Én nagyon szívesen eljárnék múzeumba, olvasó klubba, kiállításokra. De olyan "szerencsétlen " helyen élek, hogy itt a könyv a gyújtós a népnek 😪.

Lassan 2 éve élek Magyarországon, sajnos mielőtt megvettük volna a házat, nem néztünk igazából szét, időnk sem volt. Mivel albérletet nehezen találni gyerekkel, meg még hozzá kárpátaljainak nem akarnak kiadni. Így beleugrottunk az első eladó ház megvételébe.

Eljárni nem tudok, mivel nincs kire hagyni a gyerekeket. Egy-egy előadásra tudok elmenni amikor a férjem itthon van, mivel nincs senkim az országban

Diplomámat lehonosítottam. Remélem lesz annyi fizetésem, hogy dadára jusson belőle.

aug. 11. 17:44
 3/11 anonim válasza:
Nekem írhatsz :)
aug. 11. 17:56
 4/11 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? És merrefelé laksz?
aug. 11. 18:12
 5/11 anonim válasza:
Nekem is írhatsz! Hacsak nincs komoly korhatári megkötésed...
aug. 11. 20:27
 6/11 A kérdező kommentje:

#1 Sajnos én is ugyanezt érzem, úgyhogy most ahol lehet “próbálkozom” azt remélve, hogy találok hasonló érdeklődésű személyeket.

Ide szúrnám be, hogy az elől sem zárkózom el, ha valaki tud olyan kis körröl, társaságról akikhez lehet így csatlakozni😊

aug. 11. 22:39
 7/11 A kérdező kommentje:

#2 Sajnálom, hogy ennyire rossz a helyzet, amit tapasztalsz. Azért nagyon remélem, hogy ez talán változik majd az emberekben, vagy találsz olyan társaságot, akikkel tudsz kicsit kikapcsolódni, ha nem is eljárni otthonról.

Ha szeretnél időtől függetlenül néha beszélgetni ilyesmi témákban, szívesen írok!

aug. 11. 22:43
 8/11 A kérdező kommentje:
Én 21 éves lány vagyok, viszont a másik kérdésre vonatkozva, engem nem igazán befolyásol ezen a területen, hogy ki mennyi idős. Egy nagyon jó barátom akivel például tudtam ilyen témáról beszélgetni, 91 éves idős úr volt, én akkor 18, úgyhogy számomra ilyesmi megkötés nincs😊
aug. 11. 22:46
 9/11 anonim válasza:
Engem is érdekel nagyon a művészetek világa, illetve a tudományok is. Írj, ha gondolod :) 19F
aug. 11. 23:47
 10/11 anonim válasza:
Van, akivel el is kezdett beszélgetni a kérdező?
aug. 13. 20:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!