Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Olyan barátokat keresek, akik...

Olyan barátokat keresek, akik hozzám hasonlóan szeretik az irodalmat, a művészeteket, a történelmet. Lenne itt valaki, aki szívesen beszélget ezekről?

Figyelt kérdés

Vannak barátaim, akikkel a sport köt össze minket, vannak akikkel a zene, vagy a természet szeretete. Viszont nincs olyan, akivel mondjuk el tudnék járni múzeumba, vagy egy könyvről tudnék mélyre hatóbban beszélni.

Van néhány facebook csoport, amiben bent vagyok, de sajnos hamar rájöttem, hogy nem igazán tart tovább a beszélgetés ott, mint hogy kitesz valaki valamit, de nincs kivesézve.

Szóval nagyon szívesen beszélgetnék olyanokkal, akik velem hasonlóan szeretnek verset, könyvet olvasni, múzeumba járni, esetleg nem zárkóznak el a színházi világtól.

aug. 11. 14:59
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Mindenkinek írtam, aki írt nekem üzenetet, vagy itt jelezte, hogy szeretne beszélgetni:) De ha esetleg te jelezted és nem látod az üzenetem, akkor írj te egyet, vagy ha korábban írtál és nem látod rá a válaszom, akkor kérlek küld el újra, mert tényleg mindenkinek reagáltam.
aug. 14. 15:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!