Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lányok valakinek van kedve...

Lányok valakinek van kedve ismerkedni?

Figyelt kérdés
F.
tegnapelőtt 14:04
 1/6 anonim válasza:
A korod és legalább települést írhatnál.
tegnapelőtt 14:18
 2/6 anonim válasza:
Egyáltalán ki vagy?
tegnapelőtt 14:23
 3/6 anonim válasza:

1

Ja persze, ha meg kiírja akkor éppen senki nem ír. Láttam én már ilyen kérdést is. Hisz te is csak azért írtál most, hogy beleköss

2

Szerintem a kérdező már teljesen ki van, amit meg is értek

tegnapelőtt 15:06
 4/6 anonim válasza:

3

Te meg miről beszélsz? Szerintem teljesen egyértelmű, hogy nem fogok beszélgetni valakivel, akiről azt sem tudom, hogy kicsoda. Ha valaki elmond magáról információkat, akkor esetleg el tudom dönteni, hogy nekem megéri-e arra szánni az időmet, hogy vele beszéljek.

tegnapelőtt 21:07
 5/6 anonim válasza:

4

Ja ja, mondom, látom én itt az ilyen kérdéseket is, ahol a fiú szépen leírja, hogy melyik megyéből, hány éves, mi a hobbija, mivel foglalkozik... aztán 0 komment...

tegnapelőtt 21:12
 6/6 anonim válasza:

5

Ha valaki nekem egy bemutatkozás alapján szimpatikus annyira, hogy beszélgetni akarjak vele, akkor meglepő módon privát üzenetet írok, amit te nem látsz, ha nem te vagy a kérdező.

tegnapelőtt 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!