Valaki szeretne barátkozni?
Sziasztok!
Nagyon szívesen barátkoznék velem egykorúakkal (18-21). Amit rólam tudni kell, hogy igazából minden érdekel, ami érdekes és edukáló. 🤓Nagyon szeretek sétálni, mozogni, de, ha van kivel szívesen megyek úszni is.🏊🏻♀️ Az őszintét megvallva nem vagyok oda a bulikért, de, ha kerti-partit tervezünk vagy hasonló összeülős programokat, társasjátékokkal, kártyájétokkal, azt imádni fogom!👀 Szeretek beszélgetni, mindenről is! Nálam nincs tabu, szabadon beszélhetünk a legkínosabb dolgokról is.🫡 Alapjáraton kicsit komolyabb beállítottságú személy vagyok, de, ha a helyzet megköveteli nagyon fel tudok oldódni. 😵💫 Amit egy barátságban tudok adni, az a támogatás, az őszinteség és a bizalom. Ezt szeretném én is visszakapni. (Elsősorban Debreceniekhez szólna a poszt!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!