Lanyok valaki szeretne ismerkedni? Baratkozni?
Figyelt kérdés
Ha van kedved irj egy üzit! :)júl. 20. 18:11
1/12 anonim válasza:
Miért írsz ki mindennap egy kérdést hónapok óta, ha eddig sem volt jelentkező? Nem rosszindulatbol kérdezem, komolyan érdekel.
júl. 20. 18:53
2/12 A kérdező kommentje:
Most irtam ki elöször
júl. 20. 18:59
3/12 A kérdező kommentje:
Te amugy miert jarsz ide hónapok ota minden nap es figyeled az ismerkedes rovatot? :D
(csak kivancsi vagyok)
júl. 20. 19:04
4/12 anonim válasza:
#3 Őszinte leszek, kíváncsi vagyok milyen kérdések vannak, milyen szándékkal ismerkednének itt az emberek, sikerül-e egyáltalán? Egyfajta felmérés, csak nem nyilvános, hanem saját részre.
júl. 20. 19:22
5/12 A kérdező kommentje:
Hat nekem nincs nagy tapasztalatom itt mert ez az elsö hogy megprobaltam.
De eddig nem sok sikerrel.
júl. 20. 19:41
6/12 anonim válasza:
Hány éves vagy?
júl. 20. 19:52
7/12 A kérdező kommentje:
21 te? Fiu vagy lany vagy?
júl. 20. 20:26
8/12 anonim válasza:
Az első válaszoló összekevert szerintem egy másik kérdezővel, aki asszem egy 24 éves lúzer, aki kb napi szinten kiír egy hasonló kérdést, mert erre veri ki, ez a fétise.
júl. 20. 23:28
9/12 A kérdező kommentje:
Hat lehet
júl. 20. 23:33
10/12 anonim válasza:
Még fenn vagy kérdező?
júl. 20. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!