Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valaki szeretne barátkozni?

Valaki szeretne barátkozni?

Figyelt kérdés
Az őszintét megvallva most megyek át egy nehéz időszakon, és jó lenne valakivel ki tárgyalni a problémákat. Egy értelmes embernek tartom magam, aki szeret másoktól tanulni, miközben érdemi beszélgetést folytatunk. Nem fogok senkit sem ghostolni, nem az én stílusom. Őszinte ember vagyok, így, ha probléma merül fel azt jelezni fogom, nem menekülők. Csak annyit kérek tőled, hogy legyél nyitott, őszinte és ne játszadozzunk egymás idejével. Ezen az oldalon nem vagyok elérhető, ezért jobban preferálnám, ha rendelkeznél insta, mess. Én 18 éves vagyok és lány. Ebben a korosztályban (18-21) szeretnék barátkozni/beszélgetni LÁNYOKKAl. Sajnálom, előre tisztázom, ha úgy ítélem meg, hogy megtaláltam azt, akit keresek, nem fogok egyszerre több emberrel beszélni. Perverz emberek megnyilvánulásaira pedig nem vagyok kiváncsi.
2024. júl. 13. 21:44
 1/1 anonim válasza:
szimpatikus vagy azok alapjan amit irtal, hasonlo a meglatasom, irj nyugodtan 21/L
2024. júl. 13. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!