Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Vannak itt olyan fiúk, srácok,...

Vannak itt olyan fiúk, srácok, akik tényleg tudnak úgy barátkozni egy lánnyal hogy semmi rejtett céljuk nincs vele, és tényleg csak barátként és emberként szeretni a lány barátjukat?

Figyelt kérdés
Szeretnék fiú barátokat is, de tényleg olyat aki nem fog szexuálisan vonzodni hozzám, meg akkor sem jonne ossze velem ha én lennék az utolsó nőnemű a foldon. Legjobb fiú barátra is nyitott vagyok. 🤗De tényleg csak akkor írj, ha nem barátnőt vagy párt keresel potenciálisan. 👍Koszonom.

jún. 14. 13:09
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
A szexuális vonzalmat nem lehet annyira irányítani. Még akkor is, ha valaki tényleg csak barátkozni akar, lehet, hogy később lesznek érzései is
jún. 14. 13:13
 2/25 anonim válasza:
Hát, nehéz dolog... nem fogadnék rá nagy összegben. Előbb-utóbb valamelyik fél többet fog akarni. És egyébként nem törvényszerű, hogy ez mindenképp a fiú lehet, csak megjegyzem.
jún. 14. 13:15
 3/25 anonim válasza:
Az első kettő válaszoló nagyon jól leírta a lényeget és valóban az elmondott indokok miatt nagyon nehéz létrehozni fiú és lány között csak barátságot. És amúgy igen a lány is a későbbiekben simán érezhet többet ha esete az a bizonyos fiú.
jún. 14. 13:19
 4/25 anonim válasza:

Üdv, kédező. Vannak lány barátaim, ismerem a műfajt, bátran ki tudom jelenteni, hogy létezik fiú-lány barátság. De azt hozzáteszem, hogy ami egyvalakinél működik, az nem biztos, hogy nálad is fog. Az ember szereti azt képzelni magáról, hogy mennyire tudatos és meggondolt személyiség, de valójában a vonzalmat egyáltalán nem tudjuk befolyásolni, irányítani. Ahogy előttem is írták. Szóval sosincs garancia arra, hogy idővel nem kezd valamelyik fél többet belelátni a kapcsolatba és ott sajnos az egész barátság borul. Nem mondom, hogy ez feltétlenül baj, mert miért ne? barátságból alakulnak ki a legjobb szerelmek, szerintem :D

Amíg egyik fél sem érez többet, ott viszont kialakulhatnak szoros és értékes barátságok! :) F

jún. 14. 13:27
 5/25 anonim válasza:
Ilyen NINCS! A pasik csak és kizárólag olyan nőkkel barátkoznak, akit meg is dugnának adott esetben. Nincs kivétel, hiába kezd el most mindjárt nyávogni pár incel!
jún. 14. 13:28
 6/25 anonim válasza:

5

Ne legyél már ennyire szexist

jún. 14. 13:30
 7/25 anonim válasza:
5# Hol látsz te nyávogást? Vagy vetítünk megint?
jún. 14. 13:30
 8/25 A kérdező kommentje:
Hat azért, ha pl a srác meleg, a csaj leszbi, akkor is simán lehet barátság. Vagy ha aszexuális mindkét fél. Meg azért én a szuleimnél is látom, keresztények, anyukámnak egyetemen voltak fiú barátai, akikkel mai napig tartja a kapcsolatot, azóta mindenkinrk megvan a maga párja, felesége családja, gyermekei, és mégis időt szánnak a másikra, találkoznak, és ha baj van vagy bárkinek bármi szuksége van, ott vannak egymásnak. És én tudom hogy barátként szeretik egymást, és az egyetemen sem volt több koztuk. Náluk tiszteségesebb és jobb meg egyenesebb embert nem ismerek 🤗
jún. 14. 13:46
 9/25 anonim válasza:
Pedig létezik, én már az oviban is a lányokkal jobban kijöttem és ez a mai napig így van. Volt 10 évig lány barátom, nem emiatt lett vége, hanem mert elköltözött a világ végére (szó szerint, nem Magyarországon). Szóval kérdező, én benne vagyok, ha tényleg hosszútávú barátságban gondolkodsz és nem leszek ejtve, ha például lesz pasid.
jún. 14. 13:49
 10/25 anonim válasza:
8# A férfi-női barátság tagadása arra a vulgárdarwinista nézetre alapul, miszerint az embert 100%-ban a szexualitás határozza meg és irányítja. Nagyon lesarkítva ez annyit jelent, hogy ha szóba állok egy nővel, akkor muszáj arra gondolnom egyből, hogy milyen jó lenne megdugni. Mégjobban lesarkítva: a férfiak agya a farkukban van, a nőké meg a pinájukban. Szerintem meg nem ekörül forog minden. Eszerint állatok kell, hogy legyünk. De szerintem az ember nem állat. Igenis képes meghaladni az ösztönvilágát időnként. (4-es voltam)
jún. 14. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!