11/37 anonim válasza:
Na mikor jössz báttya? Én már régóta itt várok rád, ha nem jössz indulok haza mindjárt.
júl. 27. 20:15
12/37 anonim válasza:
Ha ott laknék, okés lenne, de előre szólok, hogy egérfogót tennék a zsebeimbe a biztonság kedvéért.
júl. 27. 20:17
13/37 A kérdező kommentje:
Ha tényleg ennyire sok érdeklődő van, akkor lehet 1x csinálok ilyen táblát és a Baross úton megtaláltok vele. Tényleg nő vagyok, nem egy perverz hapsi, csak kíváncsi voltam 🙈
júl. 27. 20:19
14/37 anonim válasza:
Jól tud esni de én nem utaznék max 30 percet.
Poén lehet perverz nő vagy ? :)
Vigyázz mert lehet pasi aki mást akar csak óvatosan körül tekintően
júl. 27. 20:30
16/37 A kérdező kommentje:
Karint ismerem, de durva.
júl. 27. 20:49
17/37 anonim válasza:
#14: Bárcsak tényleg egy perverz nő lenne.
júl. 27. 20:57
18/37 anonim válasza:
Az a baj, hogy az ölelésre minden nap szükségem lenne, Győr pedig annyira messze van, hogy összesen egyszer voltam ott.
júl. 27. 21:00
19/37 anonim válasza:
Baszki, sok embernek tényleg csak egy olelesre van néha szüksége, de nincs kitől mrgkaphatná, és van aki ismeretlenül is felajanja ezt, ti meg már azt remélitek,hatha le is szop....
júl. 27. 21:00
20/37 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Nem jönnél mostanában Budapestre?
júl. 27. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!