Lányok bevagyok zsongva, valaki beszélgetni? 21f
Figyelt kérdés
nemtom unatkozokjúl. 16. 22:58
11/17 anonim válasza:
10 de hát neki akkora az intelligenciahányadosa, hogy rá ezek a megkötések már nem is érvényesek. :DDD
júl. 17. 11:02
12/17 A kérdező kommentje:
Szerintem eleg bizonyitek h egy-ket interneten helytelenul irt szo ennyire triggerel titeket arra amit irtam az elobb, tovabba felesleges ide barmit is irnom, valamit ugyis talaltok amibe bele fogtok kotni :D En csak azt remelem egyszer ti is boldogok lesztek, bar nem erdemelnetek meg, de valtozhat az ember :)
júl. 17. 11:44
13/17 anonim válasza:
Szerintem az ur meg az 50es iqt is túl becsülte
júl. 17. 13:49
14/17 anonim válasza:
Kanos vagy?:p
júl. 17. 16:16
15/17 anonim válasza:
Micsoda úriember, levettél a lábamról. Sugárzik belőled az értelem, és kifinomultság...:D és még szerény is vagy, 10/10-es csávó! Ez igen!
21 éves pali létedre a viselkedésed mint egy 14 éves hülyegyereké. De nembaj, akadnak olyan női egyedek akik ugyanolyan IQ szinttel rendelkeznek, mint te, te szívtipró Rómeó! Csak az ilyenek ne jöjjenek a közelembe XD
16 éves lány vagyok, de életbe mem jött be nekem ez a pojácás, gusztustalan és éretlen stílus. Egyenesen kiábrándító vagy.
júl. 18. 02:46
16/17 anonim válasza:
15# Szerintem összeilletek.
júl. 21. 13:17
17/17 A kérdező kommentje:
Szerintem is, nagyon próbálja megmondanixddd pár éven belül meg valamelyik budapesti szórakozóhely melletti padon fog öklendezni mint a társai
júl. 22. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!