Lányok bevagyok zsongva, valaki beszélgetni? 21f
"Barmit ramennek tenni hogy legalabb 100x ertelmesebb es okosabb ember vagyok mint te"
Ezt mutatja az igénytelen, ékezet nélküli írásod is.
Az már csak hab a tortán, hogy egybeírod az elváló igekötőket a segédigékkel (általánost sikerült befejezni?). Már ha ez az, amire gondolok: "ramennek tenni".
De bocsánat, elfelejtettem, hogy lent bizsereg, ilyenkor oda megy a vér az agy helyett, nem hibáztatlak. :))))
50 iq-val. :DDDDD
Egy embernek egy IQ-ja lehet. Ha neked 50-nel kevesebb lenne, akkor 0 lenne?
Mi pl. vitorlásokról beszélünk a kollégákkal ebédszünetben, mert nincs, de vannak ilyen irányú vágyaink. Te vajon miért az IQ-t hoztad szóba?
Azért nem semmi csóka vagy, egy kétbetűs rövidítésbe is sikerül ket hibát raknod. :)))
Ha az igekötő közvetlenül az ige előtt áll, egybeírjuk, pl. bezsongott
Ha az igekötő az ige után áll, különírjuk, pl. zsongj be
Ha az igekötő és az ige közé egyéb szavak kerülnek, akkor különírjuk, pl. be vagyok zsongva
Ezt minden 10 évesnek tudnia kellene. Már amelyik egy fokkal igényesebb egy patkánynál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!