Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lányok bevagyok zsongva,...

Lányok bevagyok zsongva, valaki beszélgetni? 21f

Figyelt kérdés
nemtom unatkozok
júl. 16. 22:58
1 2
 1/17 anonim válasza:
írj
júl. 17. 00:36
 2/17 anonim válasza:
Jajj zsongassz more
júl. 17. 04:55
 3/17 anonim válasza:
bizsereg neki igazabol erre akart kovetkeztetni
júl. 17. 08:20
 4/17 anonim válasza:
Normálisabb lányok nem szeretik az analfabétákat.
júl. 17. 08:58
 5/17 A kérdező kommentje:
Analfabeta? Barmit ramennek tenni hogy legalabb 100x ertelmesebb es okosabb ember vagyok mint te :D
júl. 17. 09:56
 6/17 anonim válasza:

"Barmit ramennek tenni hogy legalabb 100x ertelmesebb es okosabb ember vagyok mint te"

Ezt mutatja az igénytelen, ékezet nélküli írásod is.

Az már csak hab a tortán, hogy egybeírod az elváló igekötőket a segédigékkel (általánost sikerült befejezni?). Már ha ez az, amire gondolok: "ramennek tenni".

De bocsánat, elfelejtettem, hogy lent bizsereg, ilyenkor oda megy a vér az agy helyett, nem hibáztatlak. :))))

júl. 17. 10:08
 7/17 anonim válasza:
xdddd az komoly
júl. 17. 10:13
 8/17 A kérdező kommentje:
Valoszinuleg ha 50 iq-val gyengebb lennek es megkeseredett szar eletem lenne nekem is akkor en is azzal foglalkoznek hogy ki mikeppen ir az oldalon :D
júl. 17. 10:28
 9/17 anonim válasza:

50 iq-val. :DDDDD

Egy embernek egy IQ-ja lehet. Ha neked 50-nel kevesebb lenne, akkor 0 lenne?

Mi pl. vitorlásokról beszélünk a kollégákkal ebédszünetben, mert nincs, de vannak ilyen irányú vágyaink. Te vajon miért az IQ-t hoztad szóba?

Azért nem semmi csóka vagy, egy kétbetűs rövidítésbe is sikerül ket hibát raknod. :)))

júl. 17. 10:47
 10/17 anonim válasza:

Ha az igekötő közvetlenül az ige előtt áll, egybeírjuk, pl. bezsongott

Ha az igekötő az ige után áll, különírjuk, pl. zsongj be

Ha az igekötő és az ige közé egyéb szavak kerülnek, akkor különírjuk, pl. be vagyok zsongva

Ezt minden 10 évesnek tudnia kellene. Már amelyik egy fokkal igényesebb egy patkánynál.

júl. 17. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!