Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valakinek van kedve barátkozni?

Valakinek van kedve barátkozni?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok. Jó lenne valakivel beszélgetni akivel meg tudjuk hallgatni egymást, megbeszélni a problémáink esetleg segíteni/tanácsokat adni egymásnak. Inkább lányok felé irányul a kérdés. Nem kapcsolatot keresek. Akinek van kedve beszélgetni írjon privit😊

jún. 18. 05:28
1 2
 11/19 anonim válasza:

Nem vagyok papa és látom betalált a szög, ezért is akadtok ki :)

Ám legyen, a kérdező majd eldönti, hogy akar-e fa*zverő bajnokokra írni, akik azt hazudják, hogy van barátnőjük csak azért, hogy rokonszenvet ébresszenek egy barátkozni vágyó lányban.

Szánalmas az egész oldal, 2 nap elég volt, hogy töröljem magam, mert itt a színvonal egyszerűen nívón aluli, a redditen is túltesz, pedig ott aztán sok az agyhalott..

jún. 18. 10:44
 12/19 anonim válasza:

+Én legalább nem rejtem el a nick nevem, mintha számítana.

Azért nem látszik itt senkinek se a neve, mert össze-vissza beszéltek és szégyelitek, amit korábban válaszolgattatok. Magatokkal se tudtok azonosulni.

Meg gondolom úgy kiderülne egyből már a kommentnél, hogy az adott kérdező lányt, már 10x zaklattátok, ha nem többször :) Rejtőzködjetek csak

jún. 18. 10:48
 13/19 anonim válasza:

A sértődött válaszod alapján nagyon úgy fest, hogy inkább nálad talált be valami szög. Észrevehetnéd, hogy a színvonalat éppen te húzod erősen lefelé ez alatt a kérdés alatt, a kéretlen hős szerepléseddel, meg a folyamatos személyeskedő kötekedéssel, amiben ha valaki rámutat a hülyeségedre, akkor tovább görgeted a mutogatást valami teljesen másra.

Egyébként a “nick” nevet magyarul felhasználónévnek nevezik :)

jún. 18. 11:09
 14/19 anonim válasza:
Tényleg szánalmas sokszor ami itt folyik, de az kifejezetten bájos amikor pont az hivatkozik erre, aki a legfőbb oka hogy szánalmassá válik 1-1 beszélgetés. Igen, a büszke névkiírós kötekedő megmondókapitányra gondolok én is, az ilyen emberektől mentsen meg mindenkit a jó ég. Örülök hogy elhúzott innen, pedig még csak nem is velem vitázott, de kifejezetten rossz élmény látni az ilyen nagyképű, észosztó idiótákat. És ezek általában élőben kussolnak is ezerrel, mert tudják hogy durván kiosztanák őket, vagy valami egészen más történne, ha ezt a tenyérbemászó kötekedő stílust engednék meg maguknak. Kicsit máris jobb hely lett a gyk hogy már el is kotródott innen, remélem visszaregelni se fog új néven.
jún. 18. 11:20
 15/19 anonim válasza:

Én vagyok a #3 akibe eredetileg belekötött. Szerintem amúgy az is teljesen vicces, hogy a srác úgy kötött belém amiért "nyomulok", hogy neki "van 5+ éve ténylegesen barátnője" de ugye mégis valahogy itt kötött ki ennél a kérdésnél :D Gyűlölöm a hipokrata embereket. Én ha azt mondom barátnőm van szóval csak barátkoznék akkor kamuzok, de ha ő jelenik meg egy lány barátkozós posztja alatt az teljesen jogos mert neki a "munkája megengedi" xd szégyen.

Mindenesetre #13, #14, nektek köszönöm az értelmes véleményt.

jún. 18. 11:31
 16/19 anonim válasza:
Hát ezektől égek ki én is. Szerinte az teljesen helyénvaló ha ő mondja hogy te hazudsz, az akkor valóság, és az az idióta és aljas aki nem hiszi el bemondásra. Ellenben amit ő mond azt szintén el kell hinni mert az automatikusan igaz lesz csak azért mert ő mondja, és ha valaki meg merészeli kérdőjelezni akkor jön a személyeskedés és rantolás. És a legszebb amikor még önellentmondásba is kerül a tényekkel, de mégis elvárná hogy elfogadd igazságként a torz állításait. Igen, én meg a mérhetetlenül egoista és nagyképű emberektől irtózom. De a hipokraták iránti ellenérzésedet is abszolút meg tudom érteni.
jún. 18. 11:38
 17/19 anonim válasza:
🙂🙂🙂
jún. 18. 19:15
 18/19 anonim válasza:

Fuh ez a kommentszekció elalvás előtt még feldobta a napom. Ne haragudjatok, de én jót nevettem rajta 😂

Egyébként egy IQ szint alatt nem, felette viszont nagyonis letezik nemek közötti barátság.

Mindenesetre biztosan ezt szerette volna a kérdező...ja nem.

Én azért írok, mert egyébként lenne kedvem beszélgetni, ha még van kapacitásod rá 😊

Én 23 éves vagyok, lány.

jún. 18. 22:53
 19/19 anonim válasza:
Írj nyugodtan:) 23L
jún. 24. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!