Valakinek van kedve barátkozni?
Nem vagyok papa és látom betalált a szög, ezért is akadtok ki :)
Ám legyen, a kérdező majd eldönti, hogy akar-e fa*zverő bajnokokra írni, akik azt hazudják, hogy van barátnőjük csak azért, hogy rokonszenvet ébresszenek egy barátkozni vágyó lányban.
Szánalmas az egész oldal, 2 nap elég volt, hogy töröljem magam, mert itt a színvonal egyszerűen nívón aluli, a redditen is túltesz, pedig ott aztán sok az agyhalott..
+Én legalább nem rejtem el a nick nevem, mintha számítana.
Azért nem látszik itt senkinek se a neve, mert össze-vissza beszéltek és szégyelitek, amit korábban válaszolgattatok. Magatokkal se tudtok azonosulni.
Meg gondolom úgy kiderülne egyből már a kommentnél, hogy az adott kérdező lányt, már 10x zaklattátok, ha nem többször :) Rejtőzködjetek csak
A sértődött válaszod alapján nagyon úgy fest, hogy inkább nálad talált be valami szög. Észrevehetnéd, hogy a színvonalat éppen te húzod erősen lefelé ez alatt a kérdés alatt, a kéretlen hős szerepléseddel, meg a folyamatos személyeskedő kötekedéssel, amiben ha valaki rámutat a hülyeségedre, akkor tovább görgeted a mutogatást valami teljesen másra.
Egyébként a “nick” nevet magyarul felhasználónévnek nevezik :)
Én vagyok a #3 akibe eredetileg belekötött. Szerintem amúgy az is teljesen vicces, hogy a srác úgy kötött belém amiért "nyomulok", hogy neki "van 5+ éve ténylegesen barátnője" de ugye mégis valahogy itt kötött ki ennél a kérdésnél :D Gyűlölöm a hipokrata embereket. Én ha azt mondom barátnőm van szóval csak barátkoznék akkor kamuzok, de ha ő jelenik meg egy lány barátkozós posztja alatt az teljesen jogos mert neki a "munkája megengedi" xd szégyen.
Mindenesetre #13, #14, nektek köszönöm az értelmes véleményt.
Fuh ez a kommentszekció elalvás előtt még feldobta a napom. Ne haragudjatok, de én jót nevettem rajta 😂
Egyébként egy IQ szint alatt nem, felette viszont nagyonis letezik nemek közötti barátság.
Mindenesetre biztosan ezt szerette volna a kérdező...ja nem.
Én azért írok, mert egyébként lenne kedvem beszélgetni, ha még van kapacitásod rá 😊
Én 23 éves vagyok, lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!