Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valakinek nincs kedve barátkoz...

Valakinek nincs kedve barátkozni? magányos vagyok:/ 20F

Figyelt kérdés

2024. jún. 18. 02:10
 1/7 anonim válasza:
Szívesen barátkozom, de amikor kiírtad a kérdést én a legtöbb esetben alszom, ha te ilyenkor vagy aktív az kicsit megnehezíti a kommunikációt.
2024. jún. 18. 07:23
 2/7 A kérdező kommentje:
nemrég keltem szóval a nap nagyrészében még így is tudnánk kommunikálni szerintem
2024. jún. 18. 11:19
 3/7 anonim válasza:
Munkahelyen, suliba sincs senki??
2024. jún. 19. 06:59
 4/7 A kérdező kommentje:
nincs
2024. jún. 19. 13:30
 5/7 anonim válasza:
Szia! Nekem írhatsz nyugodtan.
2024. jún. 26. 20:30
 6/7 anonim válasza:
Szia 20 éves mozgássérült fiú vagyok. Nem járok már iskolába, semmilyen közösségbe, és így nagyon magányos vagyok. Nincs senki akivel beszélgethetnék, összejárhatnék stb. Úgyhogy, ha gondolod, és számodra nem akadály, hogy én más vagyok mint a többi, akkor nyugodtan írj privátba, és megpróbálhatunk beszélgetni. Bár írkálni nem nagyon szeretek, hívásba lenne az igazi, úgy, hogy én kész vagyok a legelején megadni a facebook elérhetőségemet De természetesen, ha te egyenlőre még itt szeretnél, tiszteletbe tartom:)
2024. júl. 4. 16:55
 7/7 anonim válasza:

En is 20 vagyok de en inkabb xboxozok egesz nap

Nekem eleg hogy csak a neten beszelgetek emberekkel

2024. júl. 4. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!