Valakinek van kedve barátkozni?
Ha van barátnőd, akkor miért nyomulsz egy vadidegenre a neten az ismerkedés topicban, ráadásul olyanra, aki kifejezetten ( és még udvariasan is ) kérte, hogy lányok írjanak...
Annyira átlátszó ez a van barátnőü, de írnék, mert a barátság egy fantaszrikus dolog férfi és nő között trükk...
Kb. esélyteleníted a csajt, így rögtön neki leszel érdekes, átlátszó.
Nem is ez a lényeg, leírja, hogy ne zaklassák férfiak, de egy szerencsétlen csak azért is nyomja magát kiskaput keresve, hogy aasahhh nem azt írtad, hogy hanem hogy... Öregem normális vagy?
Meglátod, hogy L és rögtön kivered.
? Szóval azért mert írtam hogy barátkoznék vele, már automatikusan nyomulok? Ne magadból indulj ki, vannak még normális emberek is. Van nem egy lány barátom akikkel évek óta ismerjük egymást. Szimplán elég érettnek kell lenni hozzá hogy ne csak a farkával gondolkodjon az ember és bumm, máris lehetséges a két nem közti barátság :D
De azért köszi hogy leírtad a véleményed, a lány biztos értékelni fogja a fehér lovon érkező hősét aki kioktatott valakit a kérdése alatt :D Mindenkinek van joga csendben maradni, azt javaslom használd ki mert csak magadat járatod le azzal, hogy leírod te milyen vagy és feltételezed hogy mindenki más is ilyen.
Van barátnőd és mégis annyira fontos neked egy ismeretlen barátsága, aki nem akar férfi neművel barátkozni, hogy nyomod magad? :)
Hmm érdekes, nem gondolod? :)
Én nem nyomulok, ellentétben veled, nekem ténylegesen van barátnőm 5+ éve, ezért se nyomom magamat ilyen kérdések alatt.
Amit művelsz nem több vergődésnél.
Kezdjük ott, hogy a lovag rád illik és mivel lehúztam a leplet rólad most kétségbe estél te szerencsecsomag :)
Olyan sok mindent megtudtál a kérdezőről, hogy érzed ő életed legjobb barátja és annak ellenére, hogy kijelentette, hogy nem szeretne hímneművel barátkozni te mégis kiskapukat keresel az irományába.
Ennyi időd van a barátnőd mellett?
Ennyire kell még egy ismeretlen lány barátsága, hogy kompletten felülvizsgálod a kérdését nem átfutva rajta és kibúvókat keresve, hogy mégis hogyan közeledj felé.
Elég érdekes dolgok ezek, nem gondolod? :)
Várjunk hiszen neked helyén vannak az erkölcseid, te csak barátkozni jöttél, ahelyett, hogy a nőddel foglalkoznál.
Igaz egy ismeretlen lány barátsága többet ér a barátnődnél.
Hát nem tudom, kérdező helyében lehet nem akarnék ilyen emberrel barátkozni :).
Bro írt egy egész hőskölteményt, hogy bizonygassa, ő ugyan nem. Lmao.
Nézd, majd a kérdező nem ír rá, nem válaszol annak akinek nem szeretne, megoldja, nincs szükség rá hogy helyette eldöntsd, kioktass másokat, játszd a hőst.
Mi az az Lmao? Magyarul írj egy magyar fórumon, ne angol szlengekkel gyere :)
Igen van nyelvvizsgám mielőtt kérdezed, és 2 mp lenne rákeresne, hogy 'what does lmao mean?' de nem érdekel a tini nyelvezeted.
Nem játszom a hőst , csak felidegesítenek az olyanok, mint te :) A munkám pedig megengedi, hogy kiosszam az olyanokat, mint te :).
Feketén fehéren le van írva, mégis nyomod magad.
Ez olyan, mintha valaki azt mondaná.
Itt a férfi mosdó, ott a női mosdó, ha lehet, akkor a lányok inkább a nőibe menjenek a férfiak pedig a férfiba.
Erre te jössz és benyögöd, hogy HEHE akkor bemehetek a nőibe, mert nem szűk megkötés volt használva a mondatban, hehe. Akkor megyek kukkolni a nőibe.
Full ugyanez a helyzet itt is.
Nem írta le egyértelműen és te mint egy éhes hiéna, akinek a fa*kához 2 évezrede nem ért senki rajta kívül, rögtön lecsapsz.
8 hat nekem is megengedi a munkam hogy válaszoljak...
Az a helyzet, hogy lehetsz te akarmilyen tanult nyomorult, de ahogy masokkal beszelsz az mindent elmond rolad.
Abban leled az örömöd hogy masokat ismeretlenül kritizalsz, gratulalok nagy tehetseg vagy te csöves luzer.
Elég szarul áll ez a szánalmas próbálkozás a fölényeskedésre, papa, szerintem inkább állj le vele, csak magadat járatod le itt publikusan.
Az külön nevetséges, ahogy nyavalyogsz itt az angol miatt, az angol neveddel ezen a MAGYAR fórumon, miközben olyan ősmagyar szavakat használsz mint “full”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!