Valaki baratsag + jatszas kozosen?
Figyelt kérdés
17 eves fiu vagyok es szeretenk talalni par embert akivel tudnank játszani. Elsosorban fiukat, mert nem igazan vannak fiu barataim.
Fortnite - ebben nem vagyok a legprofibb🥹
Stradew Valley - IMADOM, jo lenne ha jonne valaki
Olyan embert keresek, akivel a jatszason kivul is beszelnuk. Egy normalis baratsagot szeretnek.
Nyitott gondolkodasu es elfogado emberek irjanak csak legyszi!(Meleg vagyok)😌
(16-21) - ezen felul vagy alul ne irj!!!
jún. 17. 21:02
1/5 anonim válasza:
Nekem lenne kedvem mindkét játékhoz, szóval nyugodtan írj ha szeretnél. Annyi, hogy kicsit “hiperaktív” vagyok xd
19 éves vagyok
jún. 18. 01:28
2/5 anonim válasza:
Fiuk nem meleg fiuval akarnak baratkozni csak szolok
jún. 19. 07:01
3/5 anonim válasza:
Biztosan nem
jún. 19. 11:50
4/5 anonim válasza:
#2; #3 akkor gyakorlatilag miért is válaszoltatok a kérdésre? Továbbgörgetni nem voltatok képesek, muszáj volt beleállni a kérdezőbe, egyetlen tulajdonsága miatt. Ti sem vagytok jobbak senki másnál, nem kell magas lovon ülni. :)
jún. 19. 12:42
5/5 anonim válasza:
En nem allok bele senkibe csak mondtam hogy a fiuk nem szeretnek meleg fiuval baratkozni
jún. 19. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!