Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valaki baratsag + jatszas...

Valaki baratsag + jatszas kozosen?

Figyelt kérdés

17 eves fiu vagyok es szeretenk talalni par embert akivel tudnank játszani. Elsosorban fiukat, mert nem igazan vannak fiu barataim.

Fortnite - ebben nem vagyok a legprofibb🥹

Stradew Valley - IMADOM, jo lenne ha jonne valaki

Olyan embert keresek, akivel a jatszason kivul is beszelnuk. Egy normalis baratsagot szeretnek.

Nyitott gondolkodasu es elfogado emberek irjanak csak legyszi!(Meleg vagyok)😌

(16-21) - ezen felul vagy alul ne irj!!!

jún. 17. 21:02
 1/5 anonim válasza:

Nekem lenne kedvem mindkét játékhoz, szóval nyugodtan írj ha szeretnél. Annyi, hogy kicsit “hiperaktív” vagyok xd

19 éves vagyok

jún. 18. 01:28
 2/5 anonim válasza:
Fiuk nem meleg fiuval akarnak baratkozni csak szolok
jún. 19. 07:01
 3/5 anonim válasza:
Biztosan nem
jún. 19. 11:50
 4/5 anonim válasza:
#2; #3 akkor gyakorlatilag miért is válaszoltatok a kérdésre? Továbbgörgetni nem voltatok képesek, muszáj volt beleállni a kérdezőbe, egyetlen tulajdonsága miatt. Ti sem vagytok jobbak senki másnál, nem kell magas lovon ülni. :)
jún. 19. 12:42
 5/5 anonim válasza:
En nem allok bele senkibe csak mondtam hogy a fiuk nem szeretnek meleg fiuval baratkozni
jún. 19. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!