Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Egy ilyen segítő jellegű...

Egy ilyen segítő jellegű közösségnek mekkora lenne manapság a támogatottsága?

Figyelt kérdés
Egy kezdetben online közösségre gondoltam, ahova mindenki "bedobhatná" az őt érintő kisebb-nagyobb problémáit és a tagok megszavaznák, hogy melyikkel foglalkozzanak az adott héten. Mindenki úgy segítene, ahogy tud, vagy akar.

jún. 13. 17:50
 1/8 anonim válasza:

Nem igazán értem, milyen problémákról lenne szó.

De így általánosságban az a probléma, hogy ezzel vissza lehetne élni illetve rosszul lehetne élni az ilyen közösséggel (pl. lenne, aki állandóan használt cuccokat lejmol, keresne pályakezdő burkolót, hogy nála gyakoroljon, vagy mentális betegséggel küzdő emebrek szakemberek helyett itt probálkoznának).

jún. 13. 18:08
 2/8 anonim válasza:
Nagyon de nagyon kicsi.
jún. 13. 19:38
 3/8 A kérdező kommentje:
Szomorú.
jún. 13. 19:39
 4/8 anonim válasza:
Rengeteg ilyen oldal van sok lejmolóval akik ha megkaparintanak valamit azonnal elkezdik árulni.Felesleges sajnos az ilyen kezdeményezés.
jún. 13. 21:04
 5/8 anonim válasza:
Ha a netet megnézzük, akkor ennyire központosan nem feltétlen van, hanem az egyes problémacsoportokra vonatkozóan külön-külön.
jún. 13. 21:05
 6/8 A kérdező kommentje:

Kár, hogy vannak visszaélések.

Igen, talán érdemesebb konkretizálni kicsit, hogy melyik problémákkal foglalkozzon.

jún. 13. 21:32
 7/8 anonim válasza:

"De így általánosságban az a probléma"

A problémákat meg lehet oldani. Te általában a dolgok negatív oldalát nézed, hogy miért nem sikerülhet, és ezért nem valósítod meg az ötleteid?

jún. 14. 10:16
 8/8 anonim válasza:

Nők előtt akármikor megnyílok.

Férfiak előtt szökőévente.

Nekem a problémáim átbeszélése intim dolog. Több ember között semmilyen személyes i formációt nem osztanék meg, mert bárki felhasználhatná ellenem.

(Férfi vagyok, nem kell pm)

jún. 14. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!