Van kedve valakinek beszélgetni, feldobni a hangulatom? 20L
Figyelt kérdés
jún. 13. 03:24
11/24 anonim válasza:
Nálad vagy nálam?
jún. 13. 10:36
12/24 anonim válasza:
Beszélgessünk! Bár én most nem vagyok olyan állapotban, hogy feldobjam a hangulatodat.
jún. 13. 10:37
13/24 anonim válasza:
Natur francia?
jún. 13. 11:17
14/24 anonim válasza:
Kamu vagy
jún. 13. 11:17
15/24 anonim válasza:
Dobd fel te az en hangulatom, te vagy a nö
jún. 13. 11:29
16/24 anonim válasza:
Dolgozom, bmeg pénzt keresek, te dolgod feldobni az én hangulatomat! Ti vagytok az érzelmes, empatikus lények, mi gürizünk a pénzért! Ha már ennyire unatkozol...
Egy jó dugás mondjuk feldobna munka után. Hogy adjak egy tippet.
jún. 13. 12:41
17/24 anonim válasza:
Na vajon lett jelentkező, pár ember végül feldobta a kishölgy hangulatát? Aztán vajon kidobta őket a szemétdombra ahova szerintük igazából valóak az ilyen simp lelkizős lúzerek? Nem rám haragudjatok a kifejezésért, ez ilyen általános női vélekedés lett mostanra, még ha nyíltan nem is hirdetik. És vajon beléjük is kötött lerázás előtt balhét provokálva hogy kiossza őket és hogy ők a hibásak megy a tiltás, vagy csak sima ghosting lett a vége?
jún. 13. 15:23
18/24 anonim válasza:
17# Lofszt, én biztos nem írok rá senkire, csak az időmet pocsékolom. Szexben benne lennék, annak még értelme is lenne.
jún. 13. 15:25
19/24 anonim válasza:
Szokásos kamu.
jún. 13. 16:13
20/24 anonim válasza:
" a hangulatom?"........
Nem vagyok én bohóc.
Dobd fel nekem te!
jún. 13. 23:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!