Valaki szülinap, Siófok mellett?
Gyakran vagyok ott, ott lesz a szülinapom június végén, viszont szinte egy velem egykorút sem ismerek arrafelé. Arra gondoltam meghívok pár embert így ismeretlenül, fiúkat, lányokat, az én korosztalyombol. Nyilván előtte beszélnek velük pár szót valamilyen más platformon, már ha érdekel bárkit is:D
17/l (leszek:)
Érdekelne, de öreg vagyok hozzá.
F
1-es vagyok, fehér ember, egyetemista, dolgozok és önfenntartó vagyok normális fizetéssel, de biztos roma / ingyenélő vagyok, mert jelentkeztem, hogy érdekelne ilyesmi :).
Mivel támasztanád alá az állításodat? Esetleg valami mintavételezést végeztél és kijött, hogy aki ilyesmire jelentkezik, az 99% eséllyel roma?
Kétlem, ahhoz nincs elég eszed, hiszen azt se tudod, hogy miről beszélek.
Ha meg már ilyen okos és bölcs lettél, akkor megtanulhattad volna már, hogy nem minden ember egyforma :) Lehet neked nem fontos a születésnap másnak meg az az egyetlen napja az évben, amikor boldog, nem vagyunk egyformák.
3. Ennyire szar volt a gyerekkorom? Sajnálom, de megkertelek ne rajtam vezesd le a gyerekkori feszültséged.
Termeszetesen Mindenki, aki esetlegesen "jelentkezik" beszélnek egy pár napot messengeren vagy bárhol hogy lássam megvan-e a közös hang.
Egyébként ne nagy bulira gondoljon senki, igazából életem első "bulija" lesz, grillezessel, zenével, medencével beszélgetéssel stb.
15-25ig gondoltam kb, írok privatban:)
*gyerekkorom
Plusz infó, ha valaki csak emiatt jönne, van párom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!