Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van esély? Nem tudom,ti...

Van esély? Nem tudom,ti hogy vagytok vele,de olyan nehéz barátkozni manapság.A régi barátok,ahol gyermek van,teljesen bezárnak.Főleg amíg kicsik.

Figyelt kérdés
Én sem igénylem,hogy olyan barátot keressek akivel minden percet lefoglaljon,hisz mindenki éli az életét.De valljuk be őszintén,néha mindenkinek szüksége van egy kis lelkizésre.Néha az is elég ha van aki meghallgat és együtt érez veled.Én ezt a fajta barátságot keresem,s szeretném.Úgy érzem,hogy ebben jó vagyok.Ha ez még viszonzásra is talál,tök jó dolog szerintem.Úgy szeretnék egy őszinte igaz barátságot,ami nem terhes egyik fél számára sem.Ha Budapesti vagy és magadra ismertél,kérlek írj nekem.

jún. 8. 07:08
1 2
 11/13 anonim válasza:
#7: A 6-os vagyok. Nem feltétlenül fizikai kontaktra értettem a baráti kört, hanem arra is, hogy pl. neten is sok emberrel tartják (valamelyest) a kapcsolatot, ami elviszi az idejüket, energiájukat, így újabb emberek már nem nagyon férnek bele a társaságba. Mondjuk a mai rohanó világban sokszor nincs is az embernek ideje, energiája a kapcsolatok fenntartására, főleg ha sok emberről lenne szó. Nekem nincsenek igazán barátaim, nem is nagyon beszélgetek neten sem senkivel, de sokszor mégis azt érzem, hogy túlzsúfoltak a napjaim. Napközben dolgozom, hazajövök, jó időben kerti munkák vannak, vagy éppen 2. műszakban végzek szakmai feladatokat, és azt veszem észre, hogy már éjszaka 10 vagy 11 óra, és halál fáradt vagyok, de még önmagamra, a kikapcsolódásra nem is jutott időm.
jún. 8. 13:28
 12/13 anonim válasza:
Nekem minden barátom kiköltözött itthonról. Van 2 akit annak nevezhetek, ebből az egyik olyan amit írtatok, ( pont leresni akartalak). Szeretnék barátkozni, magam alatt vagyok, de zárkózott. Jó lenne beszélgetni.
jún. 21. 19:51
 13/13 anonim válasza:
Ha valaki nyitott privátban erről a témáról bővebben beszélni,tapasztalatokat meg történeteket megosztani akkor nyugodtan üzenjen nekem!
júl. 1. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!