Van rá esély hogy összehaverkodhatok a barátnőm haverjaival, vagy elég reménytelen?
Hétvégén akarnak találkozni és mondta a csajom hogy menjek én is ismerjem meg őket végre. Én viszont félek, hogy nem illenék közéjük, mivel zárkózottabb vagyok mint ők. A barátnőm is olyan kis harsány, nyitott személyiség mint ők, de vele nyilván könnyebb mivel csak kettesben ismerkedtünk. Ráadásul ők mind ilyen 17-20 évesek és bár a barátnőm érettebb a koránál félek hogy a haverjai nem lesznek azok. Szerintetek ennek ellenére próbáljak meg beilleszkedni közéjük vagy engedjem el?
A csajom 19/l én 26/f
XD
Kb magasról lesz@rnám, hogy 26 éves érett felnőttként a 17-20 éves kis kb kezük a bilibe levő taknyok mit gondolnak rólam 😂
Majd kdierül.
Nekem se nagyon voltak haverjaim, és nem volt egyszerű, amikor az - akkor még csak - barátnőm csinált programokat a barátaival. Voltak kellemetlen helyzetek, beszólások, nem nagyon jöttünk ki, aztán a párom rájött, hogy a hiba nem nálam van.
Lehet, hogy nálatok jobban alakul majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!