Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nagyon osszevesztem a baratnoi...

Nagyon osszevesztem a baratnoimmel van esely ra hogy kibekuljunk?

Figyelt kérdés
3 lannyal nagyon szoros a kapcsolatunk es nagyon joba vagyunk. Viszont nekem van a legjobb baratnom akit ok nagyon nem csipnek nem ertem miert. Veszekedtunk es közbe nagyon ronda dolgokat vagtam a fejukhoz. Az baj hogy ok is hozzam es hogy igazuk is volt. Nagyon szeretnek toluk bocsanatot kerni de nem tudom hogy tegyem. Azt mondtam nekik h nem bizok meg bennuk es hogy sosem voltak igaz barataim. Ezzel nagyon megbantottam oket. Es termeszetesen nem gondoltam komolyan az ideg beszelt belolem. Ezek utan nem tudom hogy menkek oda hozzajuk. Nagyon szegyellem magam es ugy erzem nem erdemlem meg hogy ezek utan a baratjuk legyek de nagyon nagyon szeretem oket. Van esely ra hogy megbocsatsanak?
2021. nov. 12. 14:27
 1/2 A kérdező kommentje:
Kerlek valaszoljatok nem tudom mit csinaljak :(((
2021. nov. 12. 14:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Beszélj velük.

De ne lepődj meg azon, hogy most utalnak téged.

Majd szemelyesen hivd őket felre, és próbáljátok meg megbeszelni a dolgokat.

Jah, és vigyázz a baratsagokra! Hiába vagy ideges, NE BÁNTSD ME A BARATAIDAT nyomosabb ok nélkül.

Én sose veszekszek a barataimmal, pedig van hogy nagyon nagyon idegesitenek, mert pl csak bologatnak de igazából egyaltalan nem ertenek meg, de TUDOM hogy én is idegesitem néha őket, és ha nem lenne önkontrolljuk akkor bizony már nem egyszer osszevesztunk volna.

Ez nem azt jelenti hogy nem vagyunk igaz barátok, mert de, csakhat elofordul hogy idegesitenk minket az emberek xdd

Egyik legjobb baratnommel közös gyk fiokot hasznalunk,szóval ha ezt a válaszomat majd látja szerintem erteni fogja mire gondolok🤣🤣😂

Szóval ne veszekedj a barátaiddal, ha nem muszaly, és most próbáljátok meg kibekulni.

2021. nov. 12. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!