Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » 20-as, 30-as magányos melegek,...

20-as, 30-as magányos melegek, akik nem rondák, Debrecenben, vannak?

Figyelt kérdés

Barátot keresnék kiábrándult, magányos, magát reménytelennek gondoló ember személyében. Nem szex miatt, ezért sem írtam a kérdést a homokozó kategóriába.

Ettől függetlenül a szétfolyó kövérség taszít (mellesleg jellemhibának is tartom).

Nem azért írtam ki, hogy lenne itt ilyen (akkor már csak megtaláltam volna Romeón vagy ilyesmi), csak így nyugodtabb a lelkiismeretem, hogy megpróbáltam.

Komolytalan, unatkozó, illetve nem magányos emberek megkeresését nem várom és nem viszonzom. Nekem csak ott van helyem, ahol rám van szükség.

30f

2024. máj. 29. 09:00
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok biszex.
2024. máj. 29. 13:00
 12/12 anonim válasza:
Szerintem kicsit túlbonyolítod. Ha olyan ember kell akivel egyhúron pendűlsz annak nincsenek kritériumai hogy heterónak vagy bármi másnak kell lennie, de valszeg meleg lesz az illető ezt megadom. A lényeg hogy ismerkedj, mert akivel megvan a kémia azt egyből megérzed. Szexet akar mind? Te is azt akarsz csak körítéssel. Neg amúgyis kurvából lesz a legjobb feleség.
2024. jún. 9. 02:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!