20-as, 30-as magányos melegek, akik nem rondák, Debrecenben, vannak?
Barátot keresnék kiábrándult, magányos, magát reménytelennek gondoló ember személyében. Nem szex miatt, ezért sem írtam a kérdést a homokozó kategóriába.
Ettől függetlenül a szétfolyó kövérség taszít (mellesleg jellemhibának is tartom).
Nem azért írtam ki, hogy lenne itt ilyen (akkor már csak megtaláltam volna Romeón vagy ilyesmi), csak így nyugodtabb a lelkiismeretem, hogy megpróbáltam.
Komolytalan, unatkozó, illetve nem magányos emberek megkeresését nem várom és nem viszonzom. Nekem csak ott van helyem, ahol rám van szükség.
30f
"Az nem biztos hogy melegben is, de ugyebár te nem szexet akarsz."
Ellentmondásnak tűnik ez az "elvárás", de én a melegséget egy megkerülhetetlen tényezőnek gondolom abban, hogy valakivel igazán egy húron pendüljünk. Ne várjatok racionális magyarázatot, így érzem.
A szex meg egyébként nem tabu, jó lenne már kipróbálni is, csak azért hangsúlyozom hogy nem ezen van a hangsúly, mert a 10-ből 8 azt keresi, a kilencedik meg nem azzal indít, de a harmadik üzenetben, rögtön a "mi újság" meg "mit keresel" után már kilóg a... lóláb.
Lehet én vagyok marslakó, de szerintem a szex egy értelmi-érzelmi összhang kiegészítő tevékenysége, és nem előzheti azt meg.
"Akkor meg nem voltal ferfival?"
Nem igazán
"Mi az hogy nem igazán?"
Majd az arra érdemeseknek kifejtem.
Nem is ajanlkoztam volna fel, csak feltunt az hogy nem szexet keresel, de utana irod az is lehet. A vegen meg ugy jon le, hogy te szexet akarsz, csak olyan emberrel akihez már vannak erzelmeid.
Nem tudom, hogy egy kesoi meleg vagy, vagy egy biszex aki meg nem volt ferfival es most ismerkedne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!