Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Debrecenben hol lehet barátoka...

Debrecenben hol lehet barátokat találni? 22/L

Figyelt kérdés

Sziasztok!

22 éves lány vagyok és csak nyaranta tartózkodom Debrecenben. Ilyenkor a családomat látogatom meg és szeretnék itt is barátokat találni. Nem vagyok egy introvertált, sokat mozdulok ki, járok bárokba és strandokra is, csak sajnos nehéz új barátokat találnom. Esetleg valami tipp?

2023. júl. 6. 12:08
1 2
 1/12 anonim válasza:
Rock kocsmát tudok egy párat, ott a falka, a roncs bár (bár az már felhígult). Egyébként van pár szórakozóhely a városban, nézz szét egyszer esténként :)
2023. júl. 6. 12:14
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem fura szerinted egyedül beülni egy bárba? Nekem fura lenne
2023. júl. 6. 12:46
 3/12 anonim válasza:
Elsőre nekem is az volt, de annyira nem vészes. Sajnos már nem vagyok debreceni, pedig összefuthattunk volna.
2023. júl. 6. 12:57
 4/12 anonim válasza:
Császár Péter utca 3-ban várlak, jöhetsz bármikor. 48/F
2023. júl. 6. 15:04
 5/12 anonim válasza:
Ha van valami hobbid vagy sportolsz valamit akkor keress facen valami csoportot ahol hasonló érdeklődési körűek vannak mint Te és tudsz is menni közéjük ott helyben. Ha bárba mész ott a sok ittas majom csak hajtani fog rád és semmi szórakoztató nem lesz benne vagy rosszabb esetben utánad mennek a hazafelé való úton és ki tudja mi fog történni (itt gyakoriról pedig főleg ne menj el senkivel ilyen helyekre mert bőven vannak furcsa emberek…)
2023. júl. 6. 15:56
 6/12 anonim válasza:

Nemsokára indul a Campus Fesztivál!

Ha ott sem találsz barátokat, akkor majd nézz magadba.

2023. júl. 6. 17:40
 7/12 anonim válasza:
Fiúra vagy lányra vágysz barátkozásügyileg?
2023. júl. 6. 17:55
 8/12 anonim válasza:

ott a sok részeg idióta között nem igazán lehet barátokat találni

2023. júl. 7. 02:47
 9/12 A kérdező kommentje:

Sajnos pont Afrikában leszek a campus fesztivál alatt

Inkább lány. Privátban már egyből kaptam a férfi megkereséseker🤦🏽‍♀️

2023. júl. 7. 13:07
 10/12 anonim válasza:

Kedves első!

Melyik falka nevű rock kocsmára gondolsz? Van a Fáci meg talán a Valhalla nem?

2023. júl. 7. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!