Debrecenben élő Koreaiakkal való barátkozás! Többi Lent. Hogyan tudnék koreai barátokat szerezni?
Sziasztok! Egy jó ideje élek halok a KPop ert es emiatt szeretnék megismerni koreai embereket. Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudnek rájuk találni? Esetleg ismertek Koreai embereket aki szivesen baratkozna egy Magyar Kpop fangirl-el? es debrecenben el.
kb velem egy korosztalyban keresném a leendő külföldi barátomat. (14-22) mindegy hogy fiú lány űrlény.. csak koreai legyen az se baj ha japán, de első sorban koreaiakkal szeretnék beszélgetni mivel nagyon érdekel a kulturajuk és a nyelv. Előre is köszönöm :)
A koreai nem egy barátkozós, jópofizós nép.
Főleg ha így mész oda, hogy: jajaaaajjjjj én egy fangirl vagyok hihih...
Úhhh...
Szerintem elég gáz, hogy ezért akarsz koreaiakkal barátkozni. Egyébként a kolijuk környékén biztos sokat találsz, van nekik saját éttermük is, a Zing, ott mindig vannak egy csomóan.
Rám vagy 3 koreai is akart hajtani, az egyik az ÉTK könyvtárban. esetleg menj oda :D
a 14-22 nem egy korosztály. Ezek a fiatalok legalább 20 évesek. Ha 14 éves vagy, foglalkozz inkább a saját korosztályoddal.
Szia!
Ne ezért akarj velük barátkozni, mert ha megkérdezik hogy miért szeretnél külföldivel barátkozni, és ezt mondod, tuti félreismernének téged.
Egyébként a Klinikán van egy Zing nevű koreai étterem, akörül található a kolijuk is, elég sok koreai van, és ha odamész barátkozni, szerintem nagyon szívesen beszélgetnek majd veled.
Én is nemsokára barátnőimmel szeretnék elmenni oda kipróbálni a koreai ételeket. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!