Debrecenben hol ismerjek meg barátokat? 21/L
Figyelt kérdés
Nincsenek barátaim, meg szinte senkim, akivel beszélhetnék, találkozhatnék. Itt a nyár, jó lenne valakivel elmenni valahová! De hol ismerjek meg ilyen embereket? Leszólítani biztos nem fogok senkit se, az milyen már...2016. jún. 7. 22:07
1/5 anonim válasza:
Pedig én képzeld leszólítottam az utcán a jelenlegi dús gazdag barátnőm és úgy érzem nem is kell többé mennem melózni akkora mákom van. Próbáld ki te is hátha a főnyeremény sétálgat a házatok előtt.
2/5 anonim válasza:
Csoport társak? Szórakozóhelyek? Debrecenben van hová menni bár most, hogy vége a szorgalmi időszaknak kevesebb az egyetemista buli.
Nem nehéz ismerkedni.
ui: Veled egyidős lány vagyok, Debrecenben tanulok, ha gondolod beszélgethetünk.
4/5 anonim válasza:
Ha van kedved beszélgethetünk :)
22F
5/5 anonim válasza:
Ha még mindig akarsz barátokat szerezni nekem nyugodtan irhatsz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!