Borderline személyiségzavaros, lányok, srácok, lenne kedvetek beszélgetni, barátkozni? 19L
Figyelt kérdés
Én nagyon nehezen barátkozok sajnos pont emiatt. Nagyon birtokló, es kisajátító vagyok. Csak magamnak akarom az embereket, pedig tudom hogy nem lehet, de olyan jó érzés lenne. És ha megszeretek valakit, akkor mindennél jobbam fogom szeretniii 🤗🤗máj. 22. 11:25
21/30 anonim válasza:
Nem, köszönöm. Én sem kellenék neked, ha mentális beteg lennék!
máj. 23. 08:16
22/30 A kérdező kommentje:
Huhu.. jo sokan írtatok, válaszolok mindenkinek privibe 😵😵
máj. 23. 13:25
23/30 anonim válasza:
Szioka , ha gondolod barátkozhatunk , vagy ismerkedhetünk is ha szeretnél , énis ragaszkodó tipus tudok lenni, 21/F , várom priviben a válaszodat ^w^
máj. 23. 15:10
24/30 anonim válasza:
Én is Borderline vagyok , de én tuti nem baratkoznek ha nem volnék az! Pedig néha jó volna hasonló emberel beszélni mer őrjítő ez !
máj. 24. 07:32
25/30 anonim válasza:
30+-os emberek miért gondolják magukat srácnak? :)
Értem én, hogy jó ötletnek tűnik sebzett fiatal vadat megdugni, de valahogy nem bírom felfogni, hogy egészséges felnőtt férfi ember miért erre utazik...
Yah az egészségesen van a hangsúly, ezen az oldalon a sza*ban kell úszni, hogy találj ilyen embert.
máj. 24. 10:09
26/30 anonim válasza:
25
Gondolom ugyanazert, amiert te pasinak tartod magad 24 evesen, a felhasznalonevedbol kiindulva. A pasi sem ferfi.
máj. 24. 11:24
27/30 anonim válasza:
25# Mert a többi nő irreális elvárásokat támszt és egyenlőtlen kapcsolatban érdekelt? Talán azért?
máj. 24. 11:29
28/30 anonim válasza:
Kérdező légyszíves válaszolnál köszi
máj. 24. 11:35
29/30 anonim válasza:
28as ne siettesd, van akinek van élete gyakorin kívül is
máj. 24. 20:57
30/30 anonim válasza:
Kedves kérdező! Igen, én pont olyan vagyok, mint te, papíron nem vagyok borderline, de a tünetek egyeznek. Szintén kisajátítok embereket (nincs kit, csak általánosan), leginkább féltékenység vagy fájdalmas csalódás elkerülése érdekében. Viszont nagyon vigyázz, vannak furcsa alakok sajnos. 18/F
jún. 26. 22:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!