Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Borderline személyiségzavaros,...

Borderline személyiségzavaros, lányok, srácok, lenne kedvetek beszélgetni, barátkozni? 19L

Figyelt kérdés
Én nagyon nehezen barátkozok sajnos pont emiatt. Nagyon birtokló, es kisajátító vagyok. Csak magamnak akarom az embereket, pedig tudom hogy nem lehet, de olyan jó érzés lenne. És ha megszeretek valakit, akkor mindennél jobbam fogom szeretniii 🤗🤗

máj. 22. 11:25
1 2 3
 11/30 anonim válasza:
Barátkozhatunk ha gondolod, bár én nem küzdök ezzel a személyiség zavarral. Ha van kedved mesélhetsz róla bővebben, és ami elsőre felkeltette a figyelmem, hogy vajon milyen mértékben szoktak kihasználni e miatt szex- vagy párkapcsolatban.
máj. 22. 16:38
 12/30 anonim válasza:

Csak barátság jöhet szóba?

Én is az vagyok…de én 31 éves.

31/F

máj. 22. 16:55
 13/30 anonim válasza:
Mindennel jobban fogod szeretni, aztan egy szempillantas alatt mindennel jobban fogod gyulolni, es azt se fogja erteni a masik, h miert. Bocs,nem szemelyeskedes, de ilyen egy borderessel a kapcsolat. Parkapcsolat legalabbis tuti. Baratsag, hat nem tudom milyen lehet. Ugyanakkor volt jo ismerosom is, kordaban tartott bp-vel, remekul kijottunk. Miert nem az ismerosom mar? Hat ez az. Nem tudom. Nem keres mar.
máj. 22. 18:40
 14/30 anonim válasza:
Nem ír vissza hagyátok
máj. 22. 18:52
 15/30 anonim válasza:
Tényleg nem írt vissza senkinek?
máj. 22. 20:45
 16/30 anonim válasza:
Nekem sem írt vissza kit lep meg 😂
máj. 22. 20:49
 17/30 anonim válasza:

15ös miért is írnak vissza csak szivatni akart mindenkit mert ettől nagynak képzeli magát

Valszeg nem is lány hanem fiú

máj. 22. 20:54
 18/30 anonim válasza:
Hát inkább a lányokra jellemző ez a senkinek nem írok vissza
máj. 22. 21:19
 19/30 gabor49 válasza:
bar nekem más mentalis problémám van és joval idosebb is vagyok de kisajatitthatnal magadnak
máj. 23. 05:48
 20/30 anonim válasza:
29 éve élek együtt borderline-ossal... 53F
máj. 23. 08:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!