Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valaki szeretne esetleg...

Valaki szeretne esetleg beszélgetni?

Figyelt kérdés

Tudom, nem egy ideillő kérdés, de annyira nagyon egyedül érzem magam és maganyosnak már nagyon régóta, hogy kénytelen vagyok próbálkozni itt is, hátha találok valakit, aki jó beszélgetőpartner lesz és én is neki. Sok platformon/oldalon próbálkoztam már. Egyébként is szeretek új embereket megismerni.

Szeretem a közvetlen és nyitott, humoros személyeket ^^

Jobb szeretek inkább fiúkkal beszélgetni, mert tapasztalataim szerint velük sokkal könnyebben megtudom találni a közös hangot.

22/L

máj. 20. 21:22
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

18# Ilyesmin gondolkoztam én is, csak nem adtam neki hangot, te viszont kiválóan megfogalmaztad. Van egy erős - elcsépelt kifejezéssel élve - redflag feelingje a kérdezőnek. Ezeket a "kénytelen vagyok itt próbálkozni", "sosem éreztem, amit kellene" és stb olvasva én is húzom a számat.

De azért elvárja, hogy te legyél nyitott és humoros. Jó, ezek megvannak, a legtöbb ember értelmesnek, humorosnak szokott tartani, de itt és most egyszerűen nem tudom prezentálni, mert az egészet olvasva csak egy nagy gombócot érzek a torkomban.

Mert azt nem tartom valószínűnek, hogy ennyire érdektelen lenne mindenki, hogy ki kelljen őket kukázni és hogy majd pont én leszek aki megmenti itt a csúnya nagy magányos helyzetet. Én még a tök átlagos mindennapjaimat is fel tudom dobni, ha beszélek egy-egy ugyanilyen átlagos életű emberrel, pedig az aztán tényleg maga a dögunalom mostanság, mégsem nyilatkozom úgy róluk, hogy ők unalmasak.

Szóval nekem is az az egyértelmű benyomásom, hogy először saját magán dolgozzon. Én nem várom el senkitől, hogy teperjen értem, de én sem fogok, az biztos.

máj. 21. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!