Valaki szeretne esetleg beszélgetni?
Figyelt kérdés
Tudom, nem egy ideillő kérdés, de annyira nagyon egyedül érzem magam és maganyosnak már nagyon régóta, hogy kénytelen vagyok próbálkozni itt is, hátha találok valakit, aki jó beszélgetőpartner lesz és én is neki. Sok platformon/oldalon próbálkoztam már. Egyébként is szeretek új embereket megismerni.
Szeretem a közvetlen és nyitott, humoros személyeket ^^
Jobb szeretek inkább fiúkkal beszélgetni, mert tapasztalataim szerint velük sokkal könnyebben megtudom találni a közös hangot.
22/L
máj. 20. 21:22
1/21 anonim válasza:
Írj nyugodtan
máj. 20. 21:30
2/21 anonim válasza:
Írhatsz, ha gondolod.
máj. 20. 21:55
3/21 anonim válasza:
Szia, írj, ha gondolod :)
máj. 20. 22:07
4/21 anonim válasza:
Ha szeretsz új embereket megismerni, akkor hol vannak azok, akiket régebben megismertél?
máj. 20. 22:13
5/21 anonim válasza:
4# Azok már elévültek. Ő újakkal szeretne beszélni.
máj. 20. 22:16
6/21 anonim válasza:
Írt valakinek?
máj. 20. 22:19
7/21 anonim válasza:
#5: Na ja, aztán őket is lepattintja, mert rájuk un. És folytatódhat a sopánkodás, hogy "magányos vagyok".
máj. 20. 22:20
8/21 anonim válasza:
7# Jobb esetben ez 2 üzenetváltás alatt megtörténik, rosszabb esetben (ha az áldozat kicsit érdekesebb) megelőzi egy fél éves kapcsolat^^
máj. 20. 22:21
9/21 anonim válasza:
Nekem is írhatsz, ha gondold. 😊
máj. 20. 22:26
10/21 anonim válasza:
#8: Igen, sajnos ez sokszor van így. És bele sem gondolnak abba, hogy esetleg mit okoznak a másik embernek azzal, hogy előtte heteken vagy hónapokon át elhitetik vele, hogy érdekli őket.
máj. 20. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!