Valaki szeretne esetleg beszélgetni?
Tudom, nem egy ideillő kérdés, de annyira nagyon egyedül érzem magam és maganyosnak már nagyon régóta, hogy kénytelen vagyok próbálkozni itt is, hátha találok valakit, aki jó beszélgetőpartner lesz és én is neki. Sok platformon/oldalon próbálkoztam már. Egyébként is szeretek új embereket megismerni.
Szeretem a közvetlen és nyitott, humoros személyeket ^^
Jobb szeretek inkább fiúkkal beszélgetni, mert tapasztalataim szerint velük sokkal könnyebben megtudom találni a közös hangot.
22/L
12. Tuti összejött
Ja nem.
4/13. Sohasem volt tartós és hosszútávú, mély baráti kapcsolatom.:)
Vagy a másik fér részéről nem működött, vagy pedig az én részemről nem.
Aztán egy pár éve egyre kevesebb emberrel kezdtem el beszélgetni, de egyikojuknel sem éreztem azt, amit amit kellett volna. Ma pedig már szinte senkivel sem beszélgetek, mert nem találok olyan személyt, aki fenntudná tartani az érdeklődésem, megtudnék bízni benne, stb. Nincs az életemben senki sem, akivel bármit is megtudnék osztani, vagy megbeszélni mindenféle negatív gondolat nélkül. A családtagjaim közt sincs ilyen személy:)
Azt viszont én leszeretnem szögezni, hogy akiknek én itt visszairok, az nem garancia arra, hogy már az idők végezetéig beszélgetni fogunk. Szerintem ez egyébként sem elvárható és meglehet érteni. Nyilván akik írnak, igyekszem válaszolni nekik, de ha nem tudja fenntartani az érdeklődésem és ha slamposak, unalmasak, üresek a beszélgetek minden egyes alkalommal, annak nem sok jövője van.
"...de egyikojuknel sem éreztem azt, amit amit kellett volna. Ma pedig már szinte senkivel sem beszélgetek, mert nem találok olyan személyt, aki fenntudná tartani az érdeklődésem, megtudnék bízni benne, stb. Nincs az életemben senki sem, akivel bármit is megtudnék osztani, vagy megbeszélni mindenféle negatív gondolat nélkül. "
De akkor ez most végül is kinek a hibája? Kinek kéne dolgoznia magán? A figyelmen, a bizalmon, illetve a negatív gondolatokon? Nem lehet hogy inkább önismeret és pszichológus kellene, az emberek folyamatos kiégetése és eldobálása helyett? Így neked senki se fog megfelelni, amíg ez az állapot fennáll.
A másik dolog az elvárások, mi ez amit érezni kellene? Vagy mikor kellene? Ha nincs meg egyből vagy pár óra alatt, akkor kuka a másik fél mert értéktelen? Meg nem lehet az elvárások is teljesen hibásak? A tökéletes hollywoodi szerelem vagy ki tudja mi. Manapság sokan lehetetlen dolgokat kérnek számon a másik félen, mindezt úgy hogy ők maguk a töredékét se tudnák belerakni, ha tőlök várnák el ugyanazt.
Na mindegy csak ennyit akartam mondani, hangosan gondolkodtam. Talán még lesz is valami haszna, ki tudja :)
Hali!
Írj nyugodtan, nyitott vagyok bármilyen témára:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!