Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Ha egy alakuló barátságban...

Ha egy alakuló barátságban kiderül hogy az egyik fél szerelmes akkor mindenképpen le kell zárni a dolgot?

Figyelt kérdés
A szerelmes fél folytatná az ismerkedést úgy is, hogy tudja sosem lenne több barátságnál.
máj. 16. 11:25
1 2 3
 11/21 anonim válasza:

8-as, ő pont nem fogja lezárni. A nem érez semmit sem meg túlzás, akkor minek beszélsz vele.

7, azaz Kérdező, pont erre gondolok. Az összhang ha megvan, vigyázzatok egymásra. Olyan kevés emberbe botlunk életünk során, akivel ez megvan! Szerencsés vagy!

máj. 16. 22:04
 12/21 anonim válasza:

8-as, olyan ismerős, ami írsz! A szerelmesnek is vannak racionális periódusai, amikor képes tisztán gondolkodni. Beszéljetek egymással a kedvemért. Tapasztalat kérdése, bele lehet jönni az ilyen barátságba is. Ha nem érez semmit, miért chateltetek eddig?

Kérdező, ha nem te vagy szerelmes, akkor honnan tudod, hogy ő az?

máj. 17. 05:30
 13/21 anonim válasza:
Nekem menne mindkét oldalról a barátság folytatás :)
máj. 17. 06:03
 14/21 anonim válasza:
Ha már ilyen szépen összegyűltünk, szerintetek mi van akkor, ha mindkettő szerelmes, de egyik sem fogja bevallani?
máj. 17. 07:33
 15/21 anonim válasza:

Nem értek egyet a #8-al. Én is hasonló helyzetben vagyok, én vagyok a ragaszkodó fél. Szerelmes nem ,bár az is tudnék lenni ha teret engednénk az érzéseknek. Nekem nagyon rossz lenne ha a másik lezárná. Ez még mindig sokkal jobb, hogy legalább beszélünk, még ha tudtommal nála tisztán haverkodás is a chatelés, mint ha semmi kapcsolat nem lenne köztünk.

Nálam nem okoz semmi problémát az egyoldalúság, hisz nem ámítom magam semmivel. Viszont volt időszak mikor ő is úgy beszélt mintha hasonlóan lenne mint én, úgy tűnt mintha kölcsönösen lennének érzések. Akkor reménykedtem, hogy talán nem csalnak a megérzéseim. De ekkor is, akkor is így volt a jobb, hogy legalább beszélünk, van köztünk kapcsolat.

máj. 17. 09:12
 16/21 anonim válasza:

15# Elolvadok ettől a dumától!

Bárcsak én is ilyen szépen le tudnám írni a helyzetem.

Nekem a haver szó furcsa, akár nőről beszélsz, akár nő szájából hangzik el. Egyébként teljesen egyetértek minden gondolatoddal.

máj. 17. 09:57
 17/21 anonim válasza:
Nem találok megfelelő kifejezést, így lett a haverkodás. Bár itt valóban furán hangzó.
máj. 17. 10:33
 18/21 anonim válasza:
Dehogy kell lezárni!
máj. 17. 19:03
 19/21 anonim válasza:
nem feltétlen kell megszakítani tisztázzátok azt hogy a valamelyikőtök nem akar többet, mint barátság és maradhattok barátok
máj. 17. 21:32
 20/21 anonim válasza:
Nálunk teljesen hullámzó, hogy melyikünk mennyire engedi szabadon az érzéseit. Fáj is, de nagyon sok örömöm is van ebben a kapcsolatban. Mindenképpen pozitív a mérleg.
máj. 18. 06:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!