Miért itt? Mi az oka annak,hogy valaki itt próbál ismerkedni,barátkozni? Semmi rosszindulat, szimplán érdekel. :)
#21 egyszerűen arról van szó az ilyen esetekben, hogy az illető szeretne valakit, de egyszerűen alkalmatlan rá (mármint emberi kapcsolat kialakítására, fenntartására). Viszont a hiányérzet kínozza, és újra meg újra elkezdi, valószínűleg maga is tudja, hogy nem lesz belőle semmi.
Igaz, én férfi vagyok, de ugyanígy vagyok.
30
Hasonló tapasztalataim vannak. Gyakorló és látens elmeháborodottakkal, félrekacsingató házasokkal és tapasztalatokra ácsingózó "mindegyiskivagyideveled" típusú kis bikákkal van tele az ismerkedés kategória. Még csak azt sem írhatom, hogy ne volna humoros dolog itt búvárkodni, csak az egyik ujjam mindig a tiltás címke fölött kell tartanom.
Egyre gyerekesebben viselkednek. Én már nagyon ráuntam az egészre. Előítéletes lettem a rossz tapasztalatok miatt és sokszor rosszul vagyok a nőktől. Nem érdekel hogy mit mondanak, mit csinálnak, egyszerűen közömbössé váltak a szememben. amikor annyi tisztelet nincs a többségben hogy velem normálisak legyenek és kommunikatívak akkor én mit erőlködjek? Élőben hol ismerkedjek? elmentem egy buliba úgy átnéztek rajtam mint egy üvegen. Felmentem társkeresőre, ronda vagy, másmilyen pasit keresek duma ment. Ismerkedtem egy csajjal, a képeim bejöttek neki, aztán egy kora reggeli képet küldtem nem a legszebb szögből, volt egy kis tokám. Már elnémult és kijelentette hogy máshogy nézek ki a legutóbbi képen és hagyjuk.
emberek ez nagyon szánalmas. Papol mindenki az elfogadásról, a kedvességről és tisztességről és mégis az ellenkezőjét tapasztalom. Úgy viselkednek velem mintha egy darab eldobható rongy lennék ami a szeméttelepre való. rosszul esik. Közben meg az ő oldalukon a többség se egy nagy szám.
randiztam valakivel, arra nem volt hajlandó hogy normálisan felöltözzön és ott remegett november közepén egy szál melegítóben és vékony kabátban, annyit mondott csövezni megy az illatszerboltba mert fázik. Aztán nem is beszélgettünk csak álltunk egymás mellett, hiába próbáltam vele beszélgetni. Komolyan ez a választék? Ez jár nekem? Akkor maradok egyedül inkább és csak magammal foglalkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!