hogyan lehetne olyan fb csoportot alapítani,ahol mondjuk bárki írhat,hogy milyen eseményen fog részt venni,(országon belül)mikor és hol van,és bárki kommentelhetne alá,hogy ő szívesen csatlakozna vagy akár többen,leírná,hogy kikkel jönne,stb. és a képekről látják egymást,aki szinpatikus,annak írná privátban,hogy ott hánykor talàlkozzanak stb. így kialakulnának barátságok közös program lévén,és mindig lenne aki épp ráér,ha a másik nem. ezért jó akár egy 10 fős társaság is,minél többen ismerkednek.csatlakoznál? vagy van már hasonló? milyen néven,milyen szöveggel,hogyan lehetne egy ilyet indítani?
2024. máj. 8. 20:51
1/7 anonim válasza:
Persze, tök jó lenne!
Segítene azon a problémán, miszerint egyedül nem szívesen megy az ember eseményekre. Így legalább egy kvázi fb ismerősi társasággal lehetne menni, akik már nem annyira vadidegenek, mert 1 mondatot beszélnek, és együtt mennek, stb.
2024. máj. 8. 20:57
2/7 anonim válasza:
Van már vagy egymillió ehhez hasonló csoport.
2024. máj. 8. 21:09
3/7 anonim válasza:
Vannak ilyenek. Általában az szokott lenni hogy jelentkeznek vagy 20an, ebből pedig csoda ha 1 ember megjelenik.
2024. máj. 8. 21:11
4/7 anonim válasza:
Én benne vagyok a hobbimnak megfelelő ismerkedős csoportokban.
Eleve azt látom, hogy sikerük csak a vonzó embereknek van, legyen az férfi vagy nő. Bár lehet ott is csak virtuális a jelentkezés.
Egy átlagos fazon csinált egy eseményt, volt 30-40 jelentkező, majd kitette a posztot, hogy egyedül ment végül, mert SENKI nem jött el.
Volt ilyen oldalról ismerősöm, ő eleve elég random jövő héten világ másik fele dolgokat talált ki, amibe szintén nem nagyon mennek bele idegenek.
2024. máj. 8. 21:19
5/7 anonim válasza:
Mondjuk azt nem értem, hogy minek írják hogy mennek amikor eszük ágában sincs?
Nem rég olyat olvastam, hogy valaki koncertre keresett társaságot. Írták legalább tizen hogy megvették a jegyet, várják az eseményt, stb... Senki se ment el. A posztoló se ment vooba, ha előre tudja hogy egyedül fog ott lenni.
Miért hazudnak ilyeneket?
2024. máj. 9. 07:26
6/7 anonim válasza:
#5 Egy csoportban az adminisztrátor írt ki ezzel kapcsolatban kérdést. Nem értette hogy van az, hogy ha magánemberként feldob egy programot akkor alig van jelentkező, az se jön el. Míg ha a hivatalos profiljával csinál fizetős programot akkor túljelentkezés van.
2024. máj. 9. 14:37
7/7 A kérdező kommentje:
de azért kérdeztem van- e hasonló,és írtátok,hogy van egy millió ilyen csoport,de akkor miért nem írod le a nevét is? :) azért kérdem mert én nem tudok róla. aki tud kérlek írjátok milyen néven keressük,hogy tudjunk jelentkezni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!