Valaki, akinek viszonylag friss vesztesége van? (Akár elhunyt hozzátartozó, vagy ismerős/barát, akár párkapcsolati veszteség, tanulmányi/munkahelyi sikertelenség akár pillanatnyi reményvesztés az élet bármelyik területén...)
11-es válaszoló: megértelek, hogy ez fájdalmas élmény. (Személyes találkozás hiányában igen nehéz értelmes tanácsot adni.)
Te jó ég! 12-es válaszló! Őszinte részvétemet küldöm! (Erre tényleg nem tudom, hogy mit mondjak...) Ha a többi családtag nagyon összetartó, akkor esetleg kaphatsz kártérítést, bár ezt nem fogod megoldásnak érezni talán.
Érdemes valamilyen úton-módon eljutni gyászterápiára, mert ha megfelelő a szakember, elviselhető enyhülést lehet tapasztalni ebben a tényleg rendkívül fájdalmas folyamatban.
Én két kifejezetten gyászterápiát tanult szakembert ismerek (az egyik szociális nővér, aki aneszteziológusnak tanult eredetileg és akinek rendszeres foglalkozásai szoktak lenni.) De mivel jön a nyári szünet, ezért őszig gondolom, hogy nem lesz elérhető.
A másikról nem jegyeztem meg sokat. A KSH könyvtárban volt meghirdetve, talán egyszeri alkalom lehetett május 14.-én, délután 17 órakor. (Elfelejtettem jegyzeteket készíteni, annyira lenyűgöző és lélekemelő volt az egész.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!