Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valaki, akinek viszonylag...

Valaki, akinek viszonylag friss vesztesége van? (Akár elhunyt hozzátartozó, vagy ismerős/barát, akár párkapcsolati veszteség, tanulmányi/munkahelyi sikertelenség akár pillanatnyi reményvesztés az élet bármelyik területén...)

Figyelt kérdés
Beszélgetnénk néhány gondolatmenetet egymással? Bármi kialakulhat belőle.

#az élet sokoldalúsága
ápr. 25. 13:54
1 2
 11/13 anonim válasza:
Pár hónapja vesztettem el a legjobb baràtom. Nem halt meg csak eltávolodtunk egymástól. Azóta nincs ki betöltse a helyèn hagyott űrt ès hiányzik. Röviden ès tömören ennyi 19\l
máj. 4. 10:50
 12/13 anonim válasza:
2 hete vesztettem el a Nővéremet egy súlyos és brutális balesetben.
máj. 25. 23:38
 13/13 A kérdező kommentje:

11-es válaszoló: megértelek, hogy ez fájdalmas élmény. (Személyes találkozás hiányában igen nehéz értelmes tanácsot adni.)

Te jó ég! 12-es válaszló! Őszinte részvétemet küldöm! (Erre tényleg nem tudom, hogy mit mondjak...) Ha a többi családtag nagyon összetartó, akkor esetleg kaphatsz kártérítést, bár ezt nem fogod megoldásnak érezni talán.

Érdemes valamilyen úton-módon eljutni gyászterápiára, mert ha megfelelő a szakember, elviselhető enyhülést lehet tapasztalni ebben a tényleg rendkívül fájdalmas folyamatban.

Én két kifejezetten gyászterápiát tanult szakembert ismerek (az egyik szociális nővér, aki aneszteziológusnak tanult eredetileg és akinek rendszeres foglalkozásai szoktak lenni.) De mivel jön a nyári szünet, ezért őszig gondolom, hogy nem lesz elérhető.

A másikról nem jegyeztem meg sokat. A KSH könyvtárban volt meghirdetve, talán egyszeri alkalom lehetett május 14.-én, délután 17 órakor. (Elfelejtettem jegyzeteket készíteni, annyira lenyűgöző és lélekemelő volt az egész.)

máj. 26. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!