Felnottkent hol lehetne baratokat szerezni?
Figyelt kérdés
25 eves no vagyok, miota elvegeztem az egyetemet es hazakoltoztem, mar alig beszelgetek a regi barataimmal es sajnos beloluk sem volt tul sok :(márc. 23. 07:27
11/15 anonim válasza:
Kocsmába a faluba!
márc. 24. 14:17
12/15 anonim válasza:
Akkor hol barátkozol felnőttként?
márc. 24. 16:46
13/15 anonim válasza:
6-os: Van külön női túratárs kereső csoport is. Gondolom pont azért, hogy ne a tàrskeresésről szóljon. Nem tudom van-e ilyen férfi verzióban.
márc. 24. 20:49
14/15 anonim válasza:
Nekem is csak a munkatársaim a kb. "barátaim".
Aki jó fej, képes az öniróniára, feket humort is bírja, de komoly is tud lenni, ha kell, nem fél a dobozon kívül gondolkozni, becsületes az írhat nekem is.
Szeretnék egy barátot de még sosem sikerült mélyet, igazit tartósat és őszintét kialakítanom. Hát valószínűleg nem vagyok én sem egyszerű, kicsit szorongó, kicsit makacs, introvertált vagyok, de az élethez mindig humorral közelítek, mert úgy elviselhetőbb. :)
márc. 28. 17:46
15/15 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen jó.
Hány éves vagy?
márc. 28. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!