Lenne kedve valakinek beszélgetni, ismerkedni egy 43 éves, értelmes nővel?
Aki szeretne, az privátban írjon. Elsősorban nyitott és közvetlen emberkét keresek 😊 aki nem ijed meg attól ha messengeren folytatjuk… 😊
Köszönöm.
Végülis ezek akkor sem kizártak. Csak hát ízlés kérdése :D
“Szerintem a kérdezőnek pöcse van. Pedig én nagy reményeket fűztem ahhoz, hogy majd jól megdugom és leszopatom vele magamot.”
Keményen aberrált és gusztustalan vagy. De van egy javaslatom. Ha egy nőt se tudsz megszerezni, tedd meg magadnak. Mert egy értelmes nő se fog ffiként nézni rád, csak egy szánalmas senki leszel a szemükben. Ahogy nekem is…
Sőt valós profilokat akar megszerezni vagy röhögni rajtuk, nem véletlen a messenger, és hogy már kétszer is ignorálta az ezzel kapcsolatos kérdésemet. Bezzeg beszólogatni azt tud.
Pisis kis hülyegyerekek lepték el a kategóriát, futottam már én is bele ilyenbe. Teljesen elmebetegek és toxikusok. De ez hogy még a valós személyazonosságot is behúznák ha valaki naív, ez már a következő szint.
Szia! Nem tudom korban kikkel szeretnél beszélni, de én benne lennék, érettebb a gondolkodásom a korombelieknél.
23/F
Szia! Én szívesen beszélgetnék veled. Ha van rá igényed, írj rám kérlek.
Szép napot mindenkinek!
Egy 50-es férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!