Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lenne kedve valakinek beszélge...

Lenne kedve valakinek beszélgetni, ismerkedni egy 43 éves, értelmes nővel?

Figyelt kérdés

Aki szeretne, az privátban írjon. Elsősorban nyitott és közvetlen emberkét keresek 😊 aki nem ijed meg attól ha messengeren folytatjuk… 😊

Köszönöm.

márc. 12. 15:59
1 2 3 4 5
 31/42 anonim válasza:
Sajnos 3 éve senkit se dugtam meg és továbbra is csak gyakorin szoktam nőket betámadni, mert máshol nem tudok ismerkedni. Az élő ismerkedéshez gyáva vagyok, mint a nyúl, facebook-on se jön össze soha semmi. Az első nőmet is a gyakorin szedtem fel 3 évvel ezelőtt.
márc. 12. 22:50
 32/42 anonim válasza:

Végülis ezek akkor sem kizártak. Csak hát ízlés kérdése :D

márc. 12. 22:50
 33/42 anonim válasza:
Vissza sem mer írni privátban,tuti,hogy troll.
márc. 12. 22:51
 34/42 anonim válasza:
Amúgy is öreg lenne.
márc. 12. 22:52
 35/42 A kérdező kommentje:

“Szerintem a kérdezőnek pöcse van. Pedig én nagy reményeket fűztem ahhoz, hogy majd jól megdugom és leszopatom vele magamot.”

Keményen aberrált és gusztustalan vagy. De van egy javaslatom. Ha egy nőt se tudsz megszerezni, tedd meg magadnak. Mert egy értelmes nő se fog ffiként nézni rád, csak egy szánalmas senki leszel a szemükben. Ahogy nekem is…

márc. 12. 22:57
 36/42 anonim válasza:
Ide írogatni persze van ideje.Vicc az egész kisgyerek,engedjétek el!
márc. 12. 23:05
 37/42 anonim válasza:

Sőt valós profilokat akar megszerezni vagy röhögni rajtuk, nem véletlen a messenger, és hogy már kétszer is ignorálta az ezzel kapcsolatos kérdésemet. Bezzeg beszólogatni azt tud.

Pisis kis hülyegyerekek lepték el a kategóriát, futottam már én is bele ilyenbe. Teljesen elmebetegek és toxikusok. De ez hogy még a valós személyazonosságot is behúznák ha valaki naív, ez már a következő szint.

márc. 12. 23:57
 38/42 mikeXxX válasza:
11# A közvetlen az lenne ha egy ital mellett beszèlgetnènk valahol valakivel chatelgetni szerintem pedig inkább maradjon meg a 20 èveseknek de nekem ez teljesen szemèlytelen Viber Messenger már csak eleve a testbeszéd hiánya miatt is ! 44f
márc. 13. 05:20
 39/42 anonim válasza:

Szia! Nem tudom korban kikkel szeretnél beszélni, de én benne lennék, érettebb a gondolkodásom a korombelieknél.

23/F

márc. 13. 08:15
 40/42 anonim válasza:

Szia! Én szívesen beszélgetnék veled. Ha van rá igényed, írj rám kérlek.

Szép napot mindenkinek!

Egy 50-es férfi

márc. 13. 12:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!