Lenne kedve valakinek beszélgetni, ismerkedni egy 43 éves, értelmes nővel?
Figyelt kérdés
Aki szeretne, az privátban írjon. Elsősorban nyitott és közvetlen emberkét keresek 😊 aki nem ijed meg attól ha messengeren folytatjuk… 😊
Köszönöm.
márc. 12. 15:59
11/42 anonim válasza:
Persze, igazad van. Mi lenne a téma?
márc. 12. 18:46
12/42 A kérdező kommentje:
Atya ég. Nincs konkrét téma, bármiről lehet beszélgetni, h megismerje egymást két ember.
márc. 12. 18:48
13/42 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy regényeket kell olvasnod, nagyon gyakran írsz ide.
márc. 12. 18:49
14/42 A kérdező kommentje:
Jaja, te meg elég rendesen provokálod az embert, meg szívod a vérét…
Kimélj meg légyszi.
márc. 12. 18:52
15/42 anonim válasza:
Előbb válaszolj az én privát üzenetemre.
márc. 12. 18:53
16/42 A kérdező kommentje:
Bocs, de be se tudlak azonosítani 😊 2. Picit vegyél már vissza légyszi az erőszakosságodból. Elég taszító…
márc. 12. 18:57
17/42 anonim válasza:
Én első körben most csak egy olyat szeretnék kérdezni, hogy álmessenger is megfelel? Nem saját profillal.
márc. 12. 18:57
18/42 anonim válasza:
Kérdező, te is új vagy itt? Kb. minden kérdés alatt vannak hülye kötekedők. Tudom, hogy ez rosszul esik, nekem is rosszul esne, de sajnos ezek mindenhol megjelennek. Üdv a Gyakorikérdéseken!
márc. 12. 20:00
19/42 anonim válasza:
Írj ha szeretnél
márc. 12. 20:30
20/42 anonim válasza:
Válaszolt valakinek?
márc. 12. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!