Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » A férfiak csak nőkkel barátkoz...

A férfiak csak nőkkel barátkoznak?

Figyelt kérdés
Amint kiderül, hogy férfi vagyok, szinte mindig vége.
2024. márc. 2. 19:33
1 2 3 4 5
 41/48 anonim válasza:
Azt hittem meleg vagy.
2024. ápr. 27. 10:46
 42/48 A kérdező kommentje:
Nem a szex lenne a prioritás, csak beszélgetni gondoltam. :o)
2024. ápr. 27. 10:55
 43/48 anonim válasza:

Értelek, de a melegek nőkkel baratkoznak. Velük beszélgetnek és nem szexelnek velük.

Nincsenek ilyen baratnoid?

2024. ápr. 27. 10:59
 44/48 anonim válasza:

#41, persze hogy meleg, különben már féltucat alkalommal cáfolhatta volna. Pont ez az, hogy világossá kellett volna tennie ezt és még pár más dolgot, ha barátokat akar találni. Akkor is, ha meleg, és ha nem a szex lenne a "prioritás" (de azért legyen, gondolom...) Nincs ezzel baj, én is pont így vagyok, de aki ennyire nem tudja világossá tenni, mit akar, attól "nem sok jóra számíthatunk", úgyhogy hagyom is a fenébe.

Amúgy sem ez volt a kérdés. Az eredeti kérdésre a válasz annyi, hogy "nem".

2024. ápr. 27. 11:20
 45/48 anonim válasza:
Általánosságban a férfiak érdeklődési körük és hobbijaik révén jellemzően inkább férfiakkal barátkoznak, mint nőkkel. A Gyakorin jellemzően a férfiak nőkkel "barátkoznának" azért mert valójában kalandot vagy kapcsolatot keresnek. Persze van néhány kivétel is, például én nemtől függetlenül barátkozok, de kevesen vannak itt hozzám hasonlóan.
2024. ápr. 27. 12:13
 46/48 anonim válasza:

En szivesen beszelgetnek sraccal is.

Aki gondolja irhat 😊

F.

2024. ápr. 27. 14:18
 47/48 anonim válasza:
És nektek nem mindegy, hogy kivel barátkozna?
2024. ápr. 27. 22:26
 48/48 A kérdező kommentje:
Bocsi, csak most jöttem, köszönöm az eddigi válaszokat. A 44-es kicsit arrogáns, vádaskodik, holott nem is ismer, nem is hiszem, hogy válaszolnom kellene neki. A lényeg, hogy nem szexuális orientáció kérdése, kivel barátkozik az ember. Amúgy meg, gondolj, amit akarsz.
2024. ápr. 28. 10:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!